(Poistunut julkaisusta)

Uusia timantteja puhelinasiakaspalveluumme Fuengirolaan
Barona Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2017

Espanjan Fuengirolassa työskentelee joukko ammattitaitoisia ihmisiä, heitä kutsutaan baronalaisiksi. Nyt haemme lisää uusia, energisiä ja toimeentarttuvia työkavereita joukkoomme. Rekrytoimme noin 10-15 uutta alkuvuoden aikana. Olisitko sinä osa rohkeaa ja osaavaa työyhteisöämme?

Baronalla on Fuengirolassa noin 170 hengen asiakaspalvelun ja tietoalan työyhteisö. Työskentelemme erilaisissa asiantuntija- sekä myynnillisen asiakaspalvelun tiimeissä baronalaisessa työnjohdossa. Tuotamme yritysasiakkaidemme ydintoimintoja ulkoistettuna palveluna. Nyt metsästämme ehkä juuri sinua, asiakaspalvelun taitajaa operaattorialan tiimiimme, joka tarjoaa myynnillistä puhelin- ja chat –asiakaspalvelua kotimaisen operaattorin henkilöasiakkaille. Tarjoamme palveluamme vuoden jokaisena päivänä kellonympäri, mikä tekee meistä uniikin ja monipuolisen asiakaspalvelun ammattilaistiimin. Haemme henkilöitä kokoaikaisiin ja pitkäkestoisiin työsuhteisiin, haluaisimme pitää sinut siis pitkään! Tehtävässä vastaat asiakkaiden erilaisiin kysymyksiin puhelimitse ja chatissa sekä pyrit löytämään kullekin asiakkaalle sopivan ratkaisun. Loppuasiakas on meille tärkeä ja tahdomme, että palvelun laatu on aina korkeaa.

Tavoitteena työssämme on:

  • erinomaisen asiakaspalvelun tuottaminen asiakkaille

  • lisäarvon tuottaminen jokaisessa kontaktissa lisäpalveluita tarjoamalla

  • omalla toiminnalla tukea liiketoiminnan tavoitteiden täyttymistä

  • yhteistyön tekeminen sekä oman tiimin että muiden sidosryhmien kanssa

Työssä menestyminen edellyttää:

  • asiakaslähtöisyyttä

  • innostunutta asennetta

  • erinomaisia asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja

  • halua oppia ja päästä tavoitteisiin

No olisiko tämä sitten minun työpaikkani?

Meille Fuengirolaan on helppo tulla, autamme käytännön asioissa. Meillä työskennellään useilla erilaisilla taustoilla, mutta esimerkiksi amk-tausta sopii tehtävään hyvin. Aiempi kokemus operaattorialalta, myynnistä tai asiakaspalvelusta nähdään etuna. Valmis ammattilainen sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja työskentelet osaavan tiimin tukemana. Tärkeintä on se, että olet näppärä tekniikan käyttäjä, sinulla on hyppysissä tietokoneet ja yleisimmät ohjelmat ja selaimet, olet innostunut, myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, pitkäjänteinen ja sinua motivoi ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Päätyökielemme on suomi, mutta ajoittain myös ruotsinkielisiä asiakaskontakteja otamme vastaan. Englannin kielitaidosta luonnollisesti on hyötyä ulkomailla asuessa. Rekrytoimme useita uusia, joten nyt jos koskaan voisi olla sinun hetkesi tarttua tilaisuuteen ja lähteä toteuttamaan uutta unelmaasi!

Valinnan osuessa kohdallesi, tulet työllistymään Baronan Espanjan maayhtiölle ja olet osa Barona-konsernia. Palkkauksemme on paikallisen lain ja verotuksen mukaisesti määrittyvä kuukausipalkka. Lisäksi maksamme tehdyistä myynneistä bonuksia. Työtä teemme 39 tuntia viikossa aamu- ilta- ja yövuoroissa sovitusti.

Lähtisinkö minä Espanjaan?

Suosittelemme! Elämä Fuengirolassa on paljon muutakin kuin työntekoa. Kaunis Andalusia on kokemisen arvoinen. Ei pelkästään lempeän ilmaston, vaan kauniin luonnon, monipuolisten harrastusmahdollisuuksien ja ennen kaikkea ihmisten ja kulttuurinsa takia. Työyhteisömme liikkuu ja harrastaa myös yhdessä vapaa-aikana ja Barona tarjoaa tähän tukea. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa helpon kulkemisen myös Fuengirolan lähialueilta. Juna Malagan ja Fuengirolan välillä kulkee 20 minuutin välein.

Nykyisten työntekijöidemme mielestä parasta Fuengirolassa on:

1. Ihmiset ja tiimi

2. Espanja – kulttuuri, ilmasto

3. Hyvä ja luotettava työnantaja

Miten ja milloin?

Hae heti! Tahtoisimme sinut meille jo pian, ensimmäinen koulutusryhmä aloittaa helmi-maaliskuussa. Aloitusajankohdasta voimme kuitenkin keskustella. Jätä hakemuksesi jo tänään ja lähde matkaan pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan tartu rohkeasti tilaisuuteen. Mikäli sinulle jäi kysyttävää, rekrytoinnista vastaava palvelupäällikkö Tiina Lautkankare vastaa lisäkysymyksiisi perjantaisin klo 8-9 Espanjan aikaan: + 34 637 799 715

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä rekrytointikoordinaattoriimme: emmi.rantanen@barona.fi