(Poistunut julkaisusta)

Uusi asiakaspalveluinsinöörimme, etsimme Sinua Ouluun tai Nivalaan!
DEN Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Työtehtäviesi keskiössä on asiakkaidemme palveleminen lisä- ja muutostöissä Designtalon ja Ainoakodin brändeille. Tuet asiakkaan kotiunelman valmistumista teknisellä osaamisellasi, huolehtien projektien aikatauluista. Vastaat myös teknisestä neuvonnasta, muutosten hinnoittelusta sekä huolehdit asiakkaan toiveiden välittymisestä työmaalle saakka. Toimit tärkeässä roolissa osana osaavaa asiakaspalvelutiimiämme.

Toivomme, että Sinulla on rakennusalan insinöörin tai teknikon koulutus tai pientalotyömaan käytännön kokemusta. Arvostamme joustavaa ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta. Tässä työssä myös huolellisuus ja joustavuus ovat hyveitä!

Me DENillä olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä toisiamme arvostaen. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. DENillä yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö; sitä tavoittelemme muun muassa Great Place to Work -mallin avulla.

Lisätietoa tehtävästä saat Tiilalta, tiila.kallunki@designtalo.fi tai 040 582 3357. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 27.4.2018 mennessä.