Uusasiakashankkija
Selekta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022


Oletko asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot etkä pelkää tarttua luuriin? Saatat juuri silloin olla etsimämme avainhenkilö uusasiakashankintaan. 

Uusasiakashankkija.

Asiakasyrityksemme on teknologiateollisuuden tuotteita valmistava, vahvassa kehitysvaiheessa oleva yhtiö, jolla on laaja tuotesortimentti ja pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Olet asiakassuhteen päänavaaja. Etsit ja löydät kohdeyrityksiä ja oikeat avainhenkilöt yrityksen sisällä. Luot ensikontaktin puhelimitse ja kartoitat asiakkaan tarpeet. Tarjouspyyntö on onnistuneen yhteydenoton merkki.

Työtehtävässä onnistuminen vaatii sinulta teknistä ymmärrystä ja järjestelmällisyyttä. Yhtiö antaa sinulle kaksi viikkoa kestävän peruskoulutuksen paikan päällä.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle tiiviin ja yhtä köyttä vetävän organisaation tuen, ammattitaitoiset työkaverit sekä asianmukaiset työvälineet. Työssäsi saat suunnitella oman päiväsi ja vapauden valita missä työtä teet. Ajallisesti asiakassoitot pitää sijoittaa arkisin klo. 8-16 välille.
Työ voidaan toteuttaa työntekijän tarpeen mukaan osa-aikaisena tai kokoaikaisena.

Mikäli kiinnostuit ja olet etsimämme henkilö, täytä työhakemuksesi huolellisesti täältä http://selekta.likeit.fi/apply/42445375

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552802
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo