(Poistunut julkaisusta)

Uusasiakashankinnasta vastaava palvelupäällikkö
TietoAkseli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme UHY TietoAkselille

Uusasiakashankinnasta vastaavaa palvelupäällikköä

Oulun seudulle

UHY TietoAkseli on muutaman viimeisen vuoden aikana kasvanut Suomen 10 suurimman taloushallintopalveluita tarjoavan asiantuntijayrityksen joukkoon. Nyt tarvitsemme kasvun vauhdittajaa Suomen teknologiakeskuksen ytimeen Oulun seudulle.

Mielikuvat tilitoimistosta pölyttyvien mappien tuotantolaitoksena kannattaa unohtaa. Digitaalisen taloushallinnon edelläkävijänä olemme suunnanneet katseemme jo useita vuosia sitten tulevaisuuden taloushallinnon tarpeisiin. Toimimme asiakkaidemme talouden matkaoppaina yrityspolun kaikissa vaiheissa yli 140 taloushallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijoidemme voimin. Tavoitteenamme on auttaa asiakastamme hallitsemaan talouttaan, kehittämään liiketoimintaansa ja kasvattamaan omaisuutensa arvoa taloushallinnon ja talouden johtamisen keinoin. Panostamme kestäviin asiakassuhteisiin, joissa asiantuntijoidemme pitkäjänteinen tekeminen ja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämistä tukeva osaaminen korostuvat.

Palvelupäällikkönä vastaat erityisesti uusien asiakkaiden hankinnasta omalla alueellasi. Aikaisempi kokemus B2B-myynnistä on sinulle eduksi, mutta vieläkin tärkeämpää on reipas asenteesi työhön sekä halusi ymmärtää asiakkaan tarpeita. Tausta taloushallinnosta tai ICT:stä helpottaa tehtävässä onnistumista.

Tulet osaksi yhteen hiileen puhaltavaa, monella eri paikkakunnalla toimivaa myyntitiimiämme. Työskentelemme aktiivisesti yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Perehdytämme sinut kattavasti työhösi. Myyntityön lisäksi perehdytysohjelmamme paneutuu digitaaliseen taloushallintoon ja yritysten liiketoiminnan ja kasvun edellytyksiin. Voit myös kehittää päivittäistä osaamistasi kätevien taloushallinnon verkkokoulutusten avulla.

Hae nyt ja varmista paikkasi viihtyisässä, kehittyvässä työyhteisössä. Tarjoamme sinulle valtakunnallisen organisaatiomme tuen ja kattavat työsuhde-edut, mutta myös matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Oulun toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella nopeasti kehittyvällä Technopolis Peltolan kampusalueella. Työ edellyttää matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Lisätietoja työpaikasta antaa 18.1.2019 Klo 09.00-12.00 ja 22.1.2019 Klo 12.00 - 14.00 myynti- ja markkinointijohtaja Harri Kanerva 010 3472 888, harri.kanerva(a)tietoakseli.fi

UHY TietoAkseli on taloushallinnon asiantuntijapalveluihin erikoistunut tilitoimisto ja osa TietoAkseli Yhtiöt -konsernia. Työtämme ohjaa perheyrityksen arvomaailma ja halu olla arvostetuin asiantuntija sekä yhteistyökumppani toimialallamme. Toimimme asiakkaidemme talouden matkaoppaina yrityspolulla yli 140 taloushallinnon, tilintarkastuksen ja yritysjärjestelyiden asiantuntijan voimin. Toimipaikkamme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla. Digitaalisen taloushallinnon työvälineinä käytössämme ovat muun muassa Procountor-, Mepco- ja Lemonsoft-ohjelmistot.