(Poistunut julkaisusta)

Uusasiakashankinnan myyntipäällikkö | Yritysmyynti
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019
Kiinnostaako sinua myyntityö kasvualalla? Yrityksessä, joka toimii globaalilla markkinalla, ja jonka tulevaisuus on vahva? Haluatko tuottaa ihmisille elämyksiä ja onnistuneita kokemuksia myymilläsi tuotteilla ja palveluilla? Me voimme tarjota sinulle kaiken tämän ja paljon muuta.

Toimenkuvasta:
Toimit uusasiakashankinnan myyntipäällikkönä seitsemän hengen tiimissä ja vastuualueenasi on yritysasiakkuuksien uusasiakashankinta puhelimitse. Olet taktisen myynnin ammattilainen, tartut ripeästi toimeen ja joskus nopeasti muuttuvat tilanteet eivät aiheuta sinulle päänvaivaa. Osaat tulkita asiakkaiden toiveita ja muuttaa ne ratkaisuiksi, joihin asiakkaamme ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi monipuoliset ja arkeamme tukevat, mielekkäät henkilöstöedut. Tässä työssä meillä on myös kannustava tulospalkkiomalli reilun kuukausiansion lisäksi.

Näillä taidoilla menestyt:
- Tehtävä edellyttää kokemusta uusasiakashankinnasta ja olet puhelintyöstä motivoitunut henkilö.
- Tärkeää on kokemuksesi b2b-myynnistä, mutta ei välttämättä omalta toimialaltamme.
- Tehtävässä menestyminen vaatii ammattimaista puhelintyöskentelyä ja kykyä myydä asiakkaillamme ratkaisuja erityisesti puhelimitse.
- Myyntityö on opettanut sinulle, että menestys ei tupsahda itsestään, vaan se edellyttää itseohjautuvuutta, positiivista työskentelyotetta sekä rohkeutta tarttua luuriin. Näistä ominaisuuksista on sinulle hyötyä tässä tehtävässä.
- Pystyt itsenäiseen toimintaan, mutta olet hyvä joukkuepelaaja.

Hakuohjeet ja lisätietoja
Jos tunnet, että tämä on juuri Sinun tehtäväsi ja seuraava ura-askeleesi, niin laita oitis hakemus tulemaan. Emme odottele, vaan poimimme heti mielenkiintoisimmat hakijat keskusteluun. Älä siis jää odottelemaan, vaan toimi heti. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 30.8.2019 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, Essi juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoittaa 23.8. klo 09-11, puh. 050 364 1169 tai essi.pennanen@sok.fi

SOK Matkailu- ja ravitsemiskauppa koostuu 50 Sokos Hotellista, kahdeksasta Radisson Blu Hotellista ja yli 600 ravintolasta Suomessa Tallinnassa ja Pietarissa.

Sokos Hotels -ketjuun kuuluu kolme eri hotellityyppiä, jotka tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin. Kaikilla hotelleillamme on Green Key -tunnus merkkinä ympäristön eteen tehdystä työstä.

sokoshotels.fi
radissonblu.fi

Brändiperheeseemme kuuluu myös kahdeksan kansainvälistä Radisson Blu Hotellia, joita S-ryhmä operoi Suomessa. S-ryhmän Ravitsemiskauppa koostuu yli 600 ravintolasta Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Suomalaisten suosikkeja ovat tunnetut 18 ketjuravintolaamme. Mm. Amarillo, Frans& Les Femmes, Coffee House, Rosso ja lukuisat uniikit ravintolat sekä franchising-ravintolat Hesburger ja Fafa´s.