(Poistunut julkaisusta)

Utelias Javascript-osaaja (ThingWorx)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Elisa Appelsiini on Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Elisa Appelsiinin Sovellustoimittamisen integraatiotiimi on reipas ja osaava joukko integraatioasiantuntijoita. Työskentelemme useiden integraatioteknologioiden parissa ja lisäksi teemme sovelluskehitystä mm. Java- ja .NET-ohjelmointikielillä. Panostamme integraatioteknologioiden osalta vahvasti pilviratkaisujen sekä serverless -tuotteiden kehitykseen - esimerkkinä Microsoft Azure –pilvialusta. Käytämme ketteriä menetelmiä ja lean-ajattelua päivittäisessä työskentelyssämme.

Etsimme ohjelmistokehittäjää erityisesti teollisuuteen toimialalle suunnattujen järjestelmäintegraatioiden ja asiakaskohtaisten järjestelmäräätälöintien toteuttamiseen.

Tehtävässäsi pääset työskentelemään pääasiassa tuottavan teollisuuden ratkaisujen kanssa. Teemme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja sekä integrointeja heidän omiin järjestelmiin.

Saat monipuolisen roolin, jossa olet projekteissa mukana tarpeen määrittelyyn, kehitykseen ja tuotantoon vientiin asti. Sinulla tuleekin olla aikaisempaa kokemusta ohjelmistoprojekteista ja tiimityöskentelystä.

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta itsenäistä otetta työskentelyyn ja kiinnostusta ongelmanratkaisuun, soveltuvaa koulutustaustaa ja/tai riittävää alan osaamista työkokemuksen kautta hankittuna.

Sinulla on jo useamman vuoden kokemus palvelinohjelmistojen kehittämisestä, ymmärrys moderneista rajapinnoista (mm. REST) ja olet tottunut toimimaan sekä Linux- että Microsoft-ympäristöissä. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä kirjallisesti ja suullisesti.

Työssäsi käytät kattavaa valikoimaa erilaisia työkaluja ja ohjelmointikieliä, mm. Javascriptin osaaminen on olennaista. Lisäksi Java ja Python -osaaminen sekä kokemus käyttöliittymien toteuttamisesta lasketaan eduksesi. Kokemus ThingWorx-tuotteesta antaa myös lisäpisteitä.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön IT- ja ohjelmistokehityksen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, työkavereiksi mukavat kovan luokan osaajat, parhaan mahdollisen esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista myös vuonna 2018.

Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa. Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Jos sinulla on tehtävään liittyen kysymyksiä, niin ota yhteyttä Tuomas Jokimaahan, (tuomas.jokimaa@elisa.fi), joka kertoo sinulle mielellään lisää!