(Poistunut julkaisusta)

User Experience Lead (Netvisor)
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Hei,

oletko etsimämme täydennys Netvisor R&D-tiimiin?

Tärkein tavoitteemme on auttaa asiakasyrityksiä menestymään yrityssovellusten avulla. Haluamme, että asiakkaamme ovat tehokkaita ja tuottavia sekä tekevät parempia päätöksiä nykyaikaisten työkalujen ansiosta. Viemme kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita automatisoidun taloushallinnon, palkanlaskennan ja paperittoman toimiston pariin sekä tuomme joustavuutta asiakkaidemme työntekijöiden arkeen mobiilisovelluksilla.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä tavoitteisiin sitoutuneita. Uskomme, että vain erinomaisella yhteistyöllä pääsemme erinomaisiin tuloksiin. Ohjelmistoalan kehitys on nopeaa ja muutos jatkuvaa. Tämä vaatii ihmisiltämme rohkeutta, sitkeyttä ja uusien asioiden oppimista - joka päivä.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta. Toisaalta, meillä saat tilaa ja vapautta haastaa ja kehittää itseäsi, modernit työkalut sekä onnistumista tukevan energisen työyhteisön ja johtamismallin.

Tehtävänäsi on:

- yhdistää tiimeissä toimivat UX-ammattilaiset ja auttaa heitä kehittymään,
- varmistaa laadukas ja yhdenmukainen käyttökokemus erilaisille loppukäyttäjille ja
- kehittää UX-toimintaa ja työtapoja.

Odotamme sinulta:

- käytännönläheistä otetta UX-työhön,
- halua kehittyä innostavaksi tiiminvetäjäksi,
- määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä
- hyvää kommunikointi-, organisointi- ja paineensietokykyä.

Eduksi on kokemus:

- tiiminvetäjänä toimimisesta,
- Design System -kirjaston kehittämisestä,
- laajan ja pitkäikäisen tuotteen parissa työskentelystä,
- graafisesta suunnittelusta tai
- palvelumuotoilun menetelmistä.

Tunnetko olevasi etsimämme tekijä tiimiimme? Vakuuta meidät lähettämällä CV, hakemus ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, sillä hakuaika päättyy 15.3.2020. Työpaikka on vakituinen ja se sijaitsee Lappeenrannassa, Helsingissä tai Lahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.-13.3. Development Manager Ville Vähä-Nuuja, ville.vaha-nuuja@visma.com, puh. 040 842 2590.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Lappeenrannassa, Helsingissä ja Lahdessa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.