(Poistunut julkaisusta)

USEITA VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ/KERÄILIJÖITÄ JÄRVENPÄÄHÄN!
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

 

Oletko reippaalla asenteella ja korkealla työmotivaatiolla varustettu tekijä, joka nauttii aktiivisesta työnkuvasta? Koetko olevasi parhaimmillasi ympäristössä, missä sinun ei tarvitse istua saman työpöydän ääressä yhdeksästä viiteen tietokoneen näyttöä tuijottaen? Jos vastauksesi on edellisiin kohtiin kyllä, niin suosittelen jatkamaan lukemista.

Haemme nyt kaupan alalla toimivalle asiakkaallemme useita työhön tarttuvia

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ/KERÄILIJÖITÄ JÄRVENPÄÄHÄN!

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten varaston tehtävien parissa hyvällä energialla varustetussa työyhteisössä. Työntekijä keräilee käsin myymälöiden tekemiä tilauksia jakelukeskuksen eri varastoalueilla (liha ja HeVi). Keräilijöillä on käytössään sähköiset, päältä seisten ajettavat lavansiirtovaunut ja ääniohjattu keräilyjärjestelmä (pick by voice). Keräilytyössä tärkeintä on tehokkuus, huolellisuus sekä keräiltyjen lavojen oikeanlainen täyttäminen (liikuteltavuus). Edellä mainittujen tehtävien lisäksi suoritetaan muita esimiesten erikseen määräämiä varastotyöntekijän tehtäviä.

Voit olla joko kokemusta kartuttanut varastoalan konkari tai vasta ensimmäiset askeleet työurallaan ottanut tulevaisuuden superstara, sillä tässä tehtävässä onnistuminen vaatii ennen kaikkea ahkeraa työotetta, halua oppia sekä työtä pelkäämätöntä asennetta!

Tarjolla on n. kahden kuukauden määräaikainen työsuhde, jossa on myös hyvin suoritetun jakson jälkeen mahdollisuus jatkoon. Työt alkavat sopimuksen mukaan niin pian kuin mahdollista. Tehtävä soveltuu myös vain kesätyötä etsivälle! Taustalla on usean sadan henkilön varasto juna-aseman ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työnteko tapahtuu kaksivuorotyössä klo 06:00-22:00 välillä pääsääntöisesti. Palkkaus on kaupantyöehtosopimuksen mukainen ja tarjolla on 30/h/vko sopimuksia ja tunneissa on jonkin verran joustonvaraa – työsopimus solmitaan alkuun vuokratyösuhteena Manpowerin kautta. Työyhteisö on sopivan mutkaton ja työntekijät viihtyvät erinomaisesti työssään.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Reipasta ja luotettavaa asennetta työntekoon
- Sopivaa fyysistä kuntoa – varastossa tarvitsee käyttää myös omaa kroppaa
- Huolellisuutta ja tarkkuutta
- Hyvää suomen kielen taitoa
- 18 vuoden ikää

Aikaisempi varastoalan ja tai logistiikkatehtävien kokemus katsotaan suureksi eduksi, mutta ei välttämättömyydeksi. Tässä tehtävässä asenne ratkaisee ja hyvälle tekijälle löytyy varmasti paikka työntouhussa. Halu suorittaa työt loppuun asti ripeästi kovalla motivaatiolla, mutta silti tarkasti on kokemusta tärkeämpää. Toivomme siis erityisen reipasta otetta ja menevää meininkiä työntekoon!

Hae tehtävää mahdollisimman pian per heti rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan Manpowerin puolesta välittömästi, jo hakuajan puitteissa ja olemme yhteydessä hakijoihin puhelimitse erittäin nopealla aikataululla. Ole siis valmiina vastamaan ja kuulemaan lisää tarjolla olevasta mahdollisuudesta!

Lisätietoja tehtävästä Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .