(Poistunut julkaisusta)

Useita teollisuudenpuhdistustyöntekijöitä keikkatyöhön
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakasyrityksellemme reissu-/keikkahommiin useita teollisuuden PUHDISTUSTYÖNTEKIJÖITÄ ympäri Suomea. Imuauton kuljettajilla tulee olla C-kortin lisäksi ammattipätevyydet, digipiirturikortti, työturvallisuuskortti sekä tulityö TAI EA-kortti. Kuljettajien lisäksi etsimme apumiehiä ja pakettiautokuskeja. Apumiehille riittää työturvallisuuskortti ja pakettiautokuskeille työturvallisuuskortin lisäksi B-kortti..
 
Edellytämme kaikilta työnhakijoilta työturvallisuuskorttia, ahkeruutta, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota työntekoon sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista töistä on eduksi, muttei pakollista!
 
Työkohteina ovat tehdas seisokit. Työtehtävinä on mm. suodattimien vaihtamista sekä säiliöiden tyhjennystä ja puhdistusta. Työt kestävät muutamasta päivästä - viikkoon aina kerrallaan. Työstä maksetaan palkan lisäksi päivärahat ja tarvittaessa matkustuskulut.
 
Rennon ilmapiirin lisäksi Adecco tarjoaa työntekijälle täsmällisen palkanmaksun, työvaatteet ja suojavarusteet. Haethan tehtävää mahdollisimman pian.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa
Adecco Finland Oy
Tiina Kolehmainen puh. 0401985508

Asiakkaan tehtävänimike:  Teollisuus puhdistaja


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tiina Kolehmainen, 0401985508


Toimipaikka:  Tampere