(Poistunut julkaisusta)

Useita rakennusmiehiä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi?
Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme tehdasympäristöön useita kokeneita kirvesmiehiä.

Toivomme sinulta kokemusta mm. muottikirvestöistä ja raudoituksesta sekä aiempaa, monipuolista työkokemusta rakennusalalta ja alan koulutusta. Sinulla on voimassaoleva työturvallisuuskortti. Tulet helposti toimeen porukassa ja sinulla on asenne kohdallaan. Olet oma-aloitteinen ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

Työ kestää arviolta muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista lauantaihin. Tarjoamme sinulle työpaikan satakuntalaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja: 
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi