(Poistunut julkaisusta)

Useita levyseppä-hitsaajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme useita levyseppä-hitsaajia konepajalle.

Hitsattavat vahvuudet ovat pääasiassa 5-20 mm ja materiaali mustaa rautaa. Piirustusten lukutaito on välttämätön tässä työssä. Voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Sinulla tulee kuitenkin olla valmius suorittaa niitä (135 ja 136) työsuhteen alussa. Osaaminen muista materiaaleista ja vahvuuksista katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvakorttia
- halua tehdä työsi hyvin
- tarkkaa työnjälkeä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarve hyvälle hitsaajalle on pitkäaikainen. Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Saat perehdytyksen työhön ja osaavan työporukan ympärillesi.

Paikka täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: luokkahitsaaja, hitsaus, kokoaikatyö, päivätyö