(Poistunut julkaisusta)

Useita koneistajia
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Kyröön useita koneistajia.

Haussa on ammattitaitoisia koneistajia, joilta löytyy ohjelmointiosaamista, työhaluja ja aitoa kiinnostusta toimia CNC-koneistajana kehittyvässä yrityksessä.

Etsimme CNC-koneistajia mm. CNC-sorville, pystykaraiselle työstökeskukselle sekä monitoimisorville. Ohjauksina ovat mm. Mazatrol ja Siemens. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta näistä ohjelmista sekä CNC-koneilta.

Työtä tehdään useammassa vuorossa, riippuen koneesta. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääset osaksi osaavaa ja mukavaa työhteisöä.

Lähetä hakemuksesi alla olevasta linkistä!

Kerrothan hakemuksessasi, millaista koneistusosaamista sinulta löytyy ja millaisilla koneilla olet työskennellyt. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: koneistus, vuorotyö, kokoaikatyö, työstökeskus