(Poistunut julkaisusta)

Urheilutoimittaja Ilta-Sanomiin
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Ilta-Sanomat etsii urheilujournalismin monitaituria
 
Ilta-Sanomat etsii maan parhaaseen, monikanavaiseen urheilutoimitukseen journalismin ammattilaista määräaikaiseen tehtävään, jonka pyrimme täyttämään pikaisesti. Pesti kestää toukokuun loppuun 2021.

Lisäksi etsimme toimittajia tuntisopimuksella vuorotyöhön.

Urheilutoimittajan työhön kuuluu juttujen tekeminen ja ideointi verkkoon, Ilta-Sanomien painettuun versioon sekä Urheilulehteen.

Sinulta sujuvat niin nopeat verkkojutut kuin pitkät reportaasitkin. Olet valmis tekemään televisiota ja podcasteja. Osaat haastatella ihmisiä ja tunnistat suomalaisia kiinnostavat puheenaiheet. Olet kiinnostunut tulosurheilun lisäksi urheilun laajemmista ilmiöistä ja puheenaiheista, joiden lukijakunta on koko Suomi.

Ilta-Sanomien urheilutoimittajalta edellytetään vankkaa urheilun yleissivistystä ja erinomaista suomen kieltä. Nämä ovat korvaamattomia perustaitoja kiireessä ja kovassa paineessa, jossa työtä usein tehdään. Monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Jos sinulla on intohimoinen suhde journalismiin ja urheiluun ja haluat työskennellä intensiivisessä, jo huipulle nousseessa mutta jatkuvasti parempaan pyrkivässä toimituksessa, saatat olla etsimämme henkilö.

Arvostamme kovaa työmoraalia, ennakkoluulottomuutta, monipuolisia journalistisia ja sosiaalisia taitoja sekä nälkää etsiä ja kykyä löytää kiinnostavaa ja merkityksellistä kerrottavaa urheilun maailmasta.

Ilta-Sanomien urheilutoimittajana ideoit, teet ja julkaiset sisältöjä, joiden yleisönä on koko Suomi.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä suomalaisen urheilujournalismin huippupaikalla inspiroivien työkavereiden kanssa.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 23.10.2020 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja antaa esimies Vesa Rantanen vesa.rantanen@is.fi (040 720 7309).