(Poistunut julkaisusta)

Urheilumarkkinoinnin yritysmyyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme asiakkaallemme Tampereen myyntiorganisaatioon urheilumarkkinoinnin yritysmyyjiä.

Asiakkaamme on suomalainen, huippu-urheilun markkinointimyyntiin keskittynyt kasvava yritys, joka arvostaa pitkäikäisiä työsuhteita. Yhteistyöseuroja ovat mm. Ilves, Pelicans, HIFK, FC Lahti, KooKoo, TPS, HJK sekä FC TPS.

Tykkäätkö puhua urheilusta? Nyt siihen on mahdollisuus myyntityön parissa. Arvostamme hakijoilla ulospäinsuuntautuneisuutta ja ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoon. Työtehtäviin kuuluu markkinointipakettien myynti puhelimitse yrityksille, ja työssä voit päättää oman työaikasi arkisin klo 8-16 välillä. Työpäivän kesto on kuusi tuntia. Palkkaus on kannustava, tuntipalkka + provisio + bonus. 4 kuukauden määräaikaisen työsuhteen jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Työt alkavat  sopimuksen mukaan. Tarjoamme työn, jossa pääset keskustelemaan huippu-urheilusta yrityspäättäjien kanssa, ja jossa hyvä työilmapiiri on tärkeä asia. Jos koet olevasi etsimämme hakija, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti.