(Poistunut julkaisusta)

URBAN DECAY BEAUTY ADVISOR, Jyväskylä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Meikkibrändi Urban Decay etsii myyntitykkiä Jyväskylään! Rakastatko meikkejä ja meikkaamista? Oletko myyntityöstä hullaantunut todellinen meikkifriikki? Saat parhaimmat adrenaliinipiikit, kun saavutat myyntitavoitteet ja pääset toteuttamaan itseäsi myyntityössä ja tekemään mahdottomasta mahdollisen. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta kosmetiikka-alasta, mutta intohimo meikkeihin ja meikkaamiseen on must!

 

Are you the Coolest, edgiest person in the room with a heart of gold?

Urban Decay hakee kauttamme ulospäinsuuntautunutta henkilöä, jolla on intohimona myynti ja joka rakastaa meikkejä sekä meikkien tekemistä. Haemme nyt Jyväskylään Urban Decay Beauty Advisoria äitiyslomasijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on keskimäärin 4 vuoroa / viikko. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuun aikana.
 
Tehtäviisi kuuluu

- Urban Decay -tuotteiden myynti Urban Decay -myyntipisteessä
- Urban Decay -meikkien tekeminen ja opastus Urban Decay -asiakkaille
- tulosvastuu ulosmyynnistä
- myytävän tuotteen imagon tukeminen myyntityössä
- Urban Decay -merkin asiantuntijana ja lähettiläänä toimiminen
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää

- myynnillistä otetta ja intoa saavuttaa asetetut tavoitteet
- intohimoa meikkejä ja meikkaamista kohtaan
- ulospäinsuuntautuneisuutta ja karismaattisuutta
- nautit esillä olemisesta – otat rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kontaktia kuluttajiin
- iloista ja positiivista can do -asennetta - hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa
- aktiivisuutta ja oma-aloitteellisuutta
- aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä
 
Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alan huipputuotteiden parissa.

We can teach Artistry and Application skills. We can not teach passion for the product, passion for the brand or passion for selling. PERSONALITY IS THE KEY.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi. Haastattelut tehtävään aloitetaan toukokuun loppupuolella.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.