(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja
Y4 Works

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haemme joukkoomme tavoitteellista uravalmentajaa ryhmämuotoisiin ura- ja työvalmennuksiin. Missiomme on mullistaa työllisyydenhoidon kenttää. Tuemme työnhakijoita modernien työnhakutaitojen kehittämisessä, urasuunnan löytämisessä sekä motivaation vahvistamisessa. Uravalmentajana luot koulutusten kautta uskoa, intoa ja päämäärätietoista asennetta osallistujille heidän omien tavoitteidensa saavuttamiseksi.

 

Tehtävässä valmennat tulosperustaisessa hankkeessa: viiden päivän työnhakuvalmennuksessa sekä 15 päivän työllistymiseen tai koulutuksen aloittamiseen tähtäävässä uravalmennuksessa. Lisäksi tehtävään kuuluu ryhmien jatkovalmennusta. Työssä painottuu koulutusten pitämiseen ryhmille. Arvostamme siis näkemystä ja kokemusta ryhmien fasilitoinnista kasvokkain sekä verkossa.

Etsimme todellista tiimipelaajaa, joka nauttii tiiviin tiimin tavoitteellisesta ja nopeatempoisesta työstä. Haemme valmentajaa, jolla on paloa etsiä, kehittää ja toteuttaa kanssamme jatkuvasti parempia tapoja työnhakijoiden työllistymiseen. Arvostamme kohtaamisen taitoja sekä energistä ja motivoivaa otetta ohjaamiseen. Meillä saat vastuuta omasta työstäsi sekä tukea kehittymiseen ja onnistumiseen koko tiimiltä. 

Y4 Works on perustettu luomaan uusia ratkaisuja työllisyydenhoitoon sekä tukemaan yrityksiä työllistämisessä ja liiketoiminnan kehittämisessä. Kanssamme pääset työskentelemään kunnianhimoisessa, tiiviissä ja kasvavassa yhteisössä. Uskomme ratkaisukeskeiseen toimijuuteen, jossa hihat käärimällä asioita tapahtuu.


Tehtävän vähimmäiskriteerit ovat: 

 • Työhön soveltuva korkeakoulututkinto. Taustasi voi olla esimerkiksi kaupalliselta- tai kasvatusalalta. 

 • Vähintään 2 vuoden kokemus työnhakijoiden ryhmäohjauksen toteuttamisesta

 • Vähintään 2 vuoden kokemus henkilökohtaisesta yksilöohjauksen toteuttamisesta

Odotamme sinulta

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

 • Intoa ja vankkaa osaamista kouluttaa ryhmiä kasvokkain sekä etäyhteydellä

 • Motivoivaa, ratkaisukeskeistä ja tavoitteellista asennetta valmennustyöhön

 • Järjestelmällisyyttä ja huolellista työn laatua

 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi

Katsomme eduksi

 • Pedagoginen pätevyys

 • Valmiit laajat työnantajaverkostot tai rohkeuden luoda niitä

 • Kokemuksen rekrytoinneista, työttömien palvelujärjestelmistä tai aikuiskoulutuksesta

 • Kykyä työskennellä ruotsin kielellä

Tarjoamme sinulle

 • Reilun, avoimen ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa autamme toisiamme onnistumaan

 • Tilaisuuden kehittää työllisyydenhoidon kentälle moderneja palveluita

 • Mahdollisuuden kasvaa alan asiantuntijana

 

Työaika on 37,5 tuntia viikossa tai erikseen sovittuna osa-aikainen. Työtehtävästä maksetaan kiinteä kuukausipalkka (kokemuksen ja osaamisen mukaan 2500 - 3300 euroa kuukaudessa), jonka päälle kertyy suoriutumispalkkio työllistymisvaikutuksen mukaan. Tehtävä alkaa tammikuussa sopimuksen mukaan. Toivomme tehtävään hakijoita moninaisista taustoista. 

 

Hakemukset

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Hakijan tulee täyttää tehtävän koulutus- ja työkokemusvaatimukset. Edellytämme, että hakija tuo ne esiin hakudokumenteissa. 

Mikäli teet kirjallisen hakemuksen, CV:n ja hakemuksen yhteispituus on kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa, omalla nimelläsi nimettynä ja kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus uravalmentajaksi, [oma nimesi]”.

Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit juuri Y4 Worksille töihin. Tuo hakemuksessasi esiin, millainen valmentaja olet ja millainen työ sinua inspiroi. Meitä kiinnostaa kuulla, millainen tiimityöskentelijä olet ja mitä taitoja tuot mukanasi tiimiin. Lisäksi voit kertoa, minkälaisia projekteja olet ollut toteuttamassa ja missä voisimme auttaa sinua kehittymään.

 

Hakuprosessi

Hakemukset on toimitettava to 26.11.2020 klo 23.59 mennessä. Jatkoon valituilta ehdokkailta pyydämme lyhyen ennakkotehtävän. Tehtävän perusteella kutsumme sopivat ehdokkaat haastatteluun. Haastattelut järjestetään to 3.12. klo 14-18 ja tarvittaessa pe 4.12. klo 15-17. Lopullisesta valinnasta ilmoitamme to 10.12. mennessä. Ilmoitamme prosessin etenemisestä ja päätöksistä henkilökohtaisesti.