(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala, työllisyyspalvelut
Uraohjaajat ja uravalmentajatiimi

Vernissakatu 1 (2. krs.), 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.01.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan työllisyyspalveluissa, Yhteiset palvelut yksikön Uraohjaajat ja uravalmentajatiimissä, on avoinna uravalmentajan vakituinen tehtävä. Tehtävä sijoittuu Valmennustalo Reeliin.

Uravalmentajan tehtävänä on henkilöasiakkaiden työllistymiseen tähtäävien toimenpiteiden suunnittelu ja toteutumisen seuranta yhteistyössä asiakkaan ja asiakkaan muun verkoston kanssa. Uravalmentaja vastaa asiakkaan palveluprosessin tavoitteellisesta etenemisestä. Työn tavoitteena on asiakkaan työllistyminen tai opintoihin tai johonkin muuhun työllistymistä edistävään palveluun siirtyminen.

Etsimme joukkoomme osaavaa ja aikaansaavaa asiakaspalvelun ammattilaista. Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet parhaimmillasi monialaisessa ja verkostomaisessa työympäristössä, jossa asiakas on keskiössä.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja innostavaan tiimiin! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja näköalapaikan muuttuvaan työllistymisen edistämiseen. 

Vantaan kaupunki on innovatiivinen edelläkävijä työllisyyden edistämisessä.  Työllisyyspalveluiden tehtävänä on aktiivinen työllisyyden edistäminen ja työllistäminen. Uraohjaajat ja uravalmentajatiimi tarjoaa palveluita koko Työllisyyspalveluiden tulosalueelle. Tiimissä työskentelee uraohjaajia, uravalmentajia sekä työhönvalmentajia, jotka osaltaan vastaavat vantaalaisten pitkäaikaistyöttömien ohjauksesta työelämään, työllistymiseen tähtäävien toimenpiteiden suunnittelusta ja näiden toteutumisen seurannasta yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa.

Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Aikaisemman kokemuksen uravalmennustehtävistä sekä työmarkkinatuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies
Pohjalainen, Hanna
0438271840
hanna.pohjalainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa 29.11.2019 klo 9-10 ja 3.12.2019 klo 9-10

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.