(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja
Tekniikan akateemiset TEK

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haluatko auttaa ihmisiä heidän työurallaan? Pidätkö asiakastyöstä? Oletko kiinnostunut tekniikan ammattilaisten työmarkkinoista?

Haemme

URAVALMENTAJAA

Pasilan toimistoomme. Olet suorittanut uravalmentajan tehtävään soveltuvan tutkinnon tai sinulla on jo kokemusta uravalmentajan, coachin, rekrytoijan tai työnohjaajan tehtävistä. 

TEKin urapalvelut tarjoaa jäsenille monipuoliset palvelut työnhakuun, urasuunnitteluun ja osaamisen kehittämiseen. Urapalveluissa työskentelee tällä hetkellä neljä uravalmentajaa ja tiimin johtaja.

Uravalmentajana tuet jäseniämme, ennen kaikkea kun he hakevat työtä. He saattavat myös etsiä uutta suuntaa uralleen tai punnitsevat erilaisia valintoja työelämässä joskus tiukoissakin tilanteissa. Autat heitä tunnistamaan osaamisensa ja tekemään parhaat työnhakudokumentit sekä motivoit hyödyntämään monipuolisesti työnhaun kanavia. Työskentelet ystävällisesti mutta tehokkaasti ja saat asiakkaidesi tilanteet edistymään.

Tuotat mielelläsi valmennuksia, työpajoja ja luentoja. Valmennat yksilöitä ja ryhmiä kasvotusten sekä verkossa. Osaamisesi ja kokemuksesi auttaa meitä ottamaan yhdessä innovatiivisempia kehitysaskelia.

TARJOAMME SINULLE

 • mahdollisuuden kehittyä ura-asiantuntijana
 • tilaisuuden olla aktiivisesti mukana kokeilukulttuurissa, jossa kehitetään uusia palveluja ja toimintatapoja
 • mahdollisuuden syventyä tekniikan ammattilaisten työuriin ja työmarkkinoihin

ODOTAMME SINULTA 

 • vahvaa kokemusta ohjauksesta tai valmennuksesta
 • osaamista modernista työnhausta ja rekrytointiprosesseista
 • sujuvaa digitaalisten työvälineiden ja sosiaalisen median käyttöä
 • kykyä ja intoa vetää lyhyitä kehitysprojekteja sekä ottaa vastuuta
 • tiimihenkistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä taitoa toimia verkostoissa
 • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, sujuvaa englannin kielen taitoa
 • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • valmiutta työskennellä joskus iltaisin ja matkustaa kotimaassa (ei ole viikottaista)

Tehtävä on vakinainen ja se alkaa syyskauden 2019 aikana. Työsuhteesi ehdot ovat meillä kilpailukykyiset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä ollaksemme hyvinvointia edistävä työpaikka. Työyhteisömme on tiivis ja toisistaan välittävä asiantuntijoiden porukka. Meihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.tek.fi/tekintoissa tai Instagramissa ja Twitterissä #TEKintöissä. Lisätietoa urapalveluistamme löydät osoitteista www.tek.fi/urapalvelut ja www.tektyokirja.fi. 

Korostamme toiminnassamme moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia ehdokkaita. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.9.2019.