(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja, pääkaupunkiseutu
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Ota paikkasi Työn Osaajien tiimissämme, ole osa menestystarinaamme!

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Valmennustoimintamme kasvaessa vahvistamme pääkaupunkiseudun alueen valmentajatiimiämme ja etsimme moniammatillisen joukkueemme vahvistukseksi uravalmentajaa pääasiassa maahanmuuttajille toteutettavaan uravalmennukseen. Työ alkaa helmi/maaliskuussa 2020.

Spring Housen valmentajana tuet ja valmennat työllistymisessä TE-toimiston maahanmuuttajataustaisia työnhakija-asiakkaita, joiden suomen kielen taitotaso on vähintään A2.2. Vastaat itsenäisesti omien ryhmämuotoisten valmennustesi suunnittelusta ja toteutuksesta. Työ koostuu pääosin suomen kielellä tapahtuvasta ryhmämuotoisesta valmennuksesta, mutta saattaa sisältää myös asiakkaiden henkilökohtaista yksilöohjausta. Työ tapahtuu Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.


Edellytämme sinulta

Sinulla on vähintään alempi korkeakoulututkinto ja vähintään kahden vuoden työkokemus ryhmäohjauksesta, esimerkiksi työnhaku- tai uravalmennuksista. Arvostamme myös pedagogista pätevyyttäsi ja kokemustasi henkilökohtaisesta yksilöohjauksen toteuttamisesta, esimerkiksi työhönvalmennuksesta tai työnvälityksestä.
Työtapasi on ratkaisukeskeinen ja omaat valmentavan työotteen. Olet vilpittömän kiinnostunut toisten ihmisten innostamisesta ja kannustamisesta ja pidät huolen, että tavoitteiden saavuttamiseksi tehdään konkreettisia asioita, jotka vievät asiakasta eteenpäin työllistymisessä. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös valmennuspalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle valmennusprojekteihimme sidotun kokopäiväisen tai toiveesi mukaan osa-aikaisen työn ainakin syksylle 2020 asti. Työn jatko on mahdollinen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä myös muihin valmennuspalveluihimme mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja palvelujamme, joiden avulla autamme ihmisiä kasvamaan ja uudistumaan. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 23.2.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat puhelimitse tai sähköpostitse Silja Grönholmilta 0503849027/silja.gronholm@springhouse.fi.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Henkilöstöasiantuntija
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi