(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja Kuopio ja Varkaus
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021
"Me Spring Housella laitamme itsemme ja persoonamme peliin ja autamme ihmisiä eteenpäin tosi isoissa asioissa", kertoo Spring Housella vuodesta 2018 työskennellyt valmentajamme Pekka Rantanen.

Oletko sinä uusi valmentajamme, joka auttaa asiakkaitamme löytämään vahvuuksia itsestään sekä uutta suuntaa urapoluille ja työnhakuun?

Spring Housen valmentajana suunnittelet ja toteutat uravalmennukset palvelun vaatimusten mukaisesti, mutta muuten itsenäisesti ja omia vahvuuksiasi hyödyntäen. Olet asiakkaiden tukena sopivan uran löytämisessä ja saavuttamisessa. Kohderyhmääsi ovat Pohjois-Savon TE-toimistojen asiakkaat. Osallistavalla ja motivoivalla otteellasi varmistat, että asiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen meihin. Perehdytämme sinut tehtävääsi ja onnistumisesi tukena on koko Spring-joukkueesi.

Tässä Pohjois-Savon kokonaisuudessa valmennat enimmäkseen Kuopiossa ja Varkaudessa, mutta mahdollisesti myös Siilinjärvellä ja Iisalmessa. Toivomme siis mahdollisuutta liikkumiseen. Tule mukaamme viemään työuria sydämellä huipulle - odotamme innolla hakemustasi!


Edellytämme sinulta

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys
Siulla on ohjaajakokemusta vastaavasta valmennustyöstä yli 5 vuotta
Lisäksi kokemusta muusta valmennus- tai koulutustyöstä yli 5 vuotta

Tunnuslauseemme on sydämellä huipulle, joten suhtauduthan valmentamiseen sydämellä ja tavoitteellisesti!


Tarjoamme sinulle

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen työ sekä loistava, toisia tukeva tiimi. Takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä valmentajana MEillä. Koko konsernimme on aktiivinen omissa sosiaalisen median ryhmissä ja luomme yhteisöllisyyttä jakamalla onnistumisia niin liikunnan kuin työelämän parista. Käytössämme on e-passi tukemassa liikunta- ja kulttuuriharrastuksiasi ja kerran vuodessa kokoamme koko konsernin työntekijät yhteen viettämään ME-Päivää.

Näin kenties tuleva kollegasi Pekka Rantanen kuvailee valmennustyötä meillä:

"Kyllä tämä on enemmän kuin yritys tai työpaikka! Springillä koet varmasti olevasi tervetullut ja saat erinomaisen tuen valmentamiseen. Jos olet innokas kehittämään uusia palveluita tai ottamaan uusia haasteita vastaan, niin sitä saa myös tehdä, mistä oppii ihan valtavasti. Lisäksi täällä on mahtavia osaajia ja persoonia kollegoina sekä halu tsempata ja auttaa, huumoria unohtamatta! Tässä työssä pääsee käyttämään omaa osaamista ja kokemusta toisten hyväksi."


Kiinnostuitko?

Sykähtikö? Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme mahdollisimman pian osoitteessa http://www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/.Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti, Lisätietoja tehtävästä saat numerosta +3584578817045 tai susanna.valkfors@springhouse.fi


Lisätietoja

Susanna Valkfors
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 78817045
susanna.valkfors@staffpoint.fi