(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja kotoutumiskoulutukseen
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018
Tule meille töihin! Etsimme nyt uravalmentajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme!

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi uravalmentajaa pääkaupunkiseudulle. Spring Housen uravalmentajana vastaat yhdessä tiimisi kanssa aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksen opiskelijoiden uraohjauksesta ja työnhaun ohjauksesta.

Olet etsimämme uravalmentaja, mikäli sinulla on ylempi korkeakolututkinto ja kokemusta maahanmuuttajille suunnatuista valmennuksista, esimerkiksi ura- tai työnhakuvalmennuksista. Työkielemme on suomi, mutta erinomainen englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito on eduksi. Työssä onnistumisen välttämätön ehto on kuitenkin suomalaisten työmarkkinoiden ja työelämän vaatimusten laaja ja monipuolinen tuntemus. Sinulla on vahva ohjaava ote ja kyky matchata työn osaajat ja työnantajat. Haluat ja osaat kannustaa, sinua motivoi ja ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden ammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä valmentajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 26.9.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja valmentajan tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.