(Poistunut julkaisusta)

Uravalmentaja Joensuuhun /Keski-Suomeen
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Toimenkuva
Etsimme Uravalmentajaa Joensuuhun ja Keski-Suomeen toteuttamaan yksilö- ja ryhmämuotoisia työllistymis- ja uravalmennuksia. Tehtävässä saat kokeneen tiimin tuen ja iloisia työkavereita avuksesi. Tehtävä sisältää yhteistyötä Eezyn rekrytoinnin kanssa, uravalmennusta, yksilö- ja ryhmäohjausta.

Odotamme sinulta
Menestyt tässä työssä kun sinulla on:

- Asiakaspalvelukokemusta ja positiivinen ote asiakastyöhön
- Ymmärrys toteuttaa uravalmennusta ratkaisukeskeistä työskentelytapaa käyttäen
- Osaamista rekrytoinnista vähintään 1 vuosi ja kokemusta suorahauista sekä työllistämisestä
- Hyvä suomen ja englanninkielen taito, muusta kielitaidosta voi olla hyötyä tehtävän hoitamisessa
- Hyviä valmiuksia käyttää erilaisia valmennusmenetelmiä ja työmarkkinoiden sekä ammatti- ja koulutusalojen tuntemusta
- Kokemusta sähköisistä valmennusjärjestelmistä, sekä etätyövälineiden käytöstä

Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta pedagogista pätevyyttä ja edellytetään vuoden työkokemusta valmentajan, kouluttajan, opettajan tai ohjaajan tehtävistä. Lisäksi soveltuva korkeakoulututkinto lasketaan eduksi.

Toivomme sinulta tiimikaverina avointa ja rentoa otetta työskentelyyn. Meille on tärkeintä auttaa jokaista valmennettavaa löytämään uusi ura työelämässä, joten työssämme keskitymme myös tavoitteisiin, palvelun hyvään laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Muut tiedot
Joensuun lisäksi työ saattaa sisältää matkustamista Pohjois-Karjalassa ja lähialueilla. Voit itse asua Joensuussa tai esimerkiksi Kuopiossa. Palveluita voidaan toteuttaa myös muualla Suomessa, joten toivomme sinulta joustoa työaikoihin ja valmiutta matkustaa tarvittaessa. Työ saattaa jatkua tarvittaessa pidempäänkin kuin 6 kuukautta.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakijoita haastattelemme jo hakuaikana. Muistathan liittää hakemukseesi CV:n, työhakemuskirjeen ja palkkatoiveen. Jätä hakemus suoraan järjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Patala Projektipäällikkö Eezy Ura, 050 4420 185/paivi.patala@eezy.fi. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla.

Kesto
6kk

Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@eezy.fi, 0504420185

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.10.2020 mennessä.