(Poistunut julkaisusta)

Urapolku Caverionilla – hae mukaan Trainee-ohjelmaan!
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Tavoitteemme on varmistaa asiakkaidemme liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet ja kiinteistön optimaalinen toiminta. Olemme erikoistuneet teollisuuden vaativiin putkistoihin sekä sähkö- ja automaatioprojekteihin. Asiakkaidemme tuotannon tehokkuutta lisäämme prosessien kehittämisen ja ennakoivan kunnossapidon avulla.

Etsimme AMK- ja diplomi-insinöörejä trainee-ohjelmaan kasvamaan

TULEVAISUUDEN CAVERIONILAISIKSI!

Oletko sinä valmis tarttumaan haasteeseen?

Aloitamme toukokuussa 2019 Caverion Trainee -ohjelman, johon haemme nyt Sinua, vastavalmistunut tai jo hetken työelämässä ollut tulevaisuuden tekijä. Koulutusalasi voi olla mikä tahansa tekniikan osa-alue, mutta tällä hetkellä etsimme joukkoomme erityisesti konetekniikan, prosessitekniikan, sähkö- ja automaatiotekniikan sekä talo-, rakennus- ja energiatekniikan sekä kiinteistöjohtamisen osaajia. Olet kiinnostunut tekniikasta ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, teollisuuden prosesseista tai kiinteistötekniikasta sekä liiketoiminnan ja henkilöstön johtamisesta. Sinulla on halu kehittää toimintaa, uskallat ottaa kantaa ja esittää asioiden tekemistä toisella tavalla.

Trainee-ohjelman aikana työskentelet eri paikkakunnilla ja yksiköissä. Tukenasi on mentori yritysten johdosta ja jokaisella paikkakunnalla vastaava ohjaaja. Tutustut liiketoimintayksiköidemme toimintaan, johtamiseen, prosesseihin sekä asiakkaisiimme. Kasvuasi tukee koulutusohjelma, joka käytännön taitojen lisäksi antaa näkökulmia talouteen- ja tietotekniikkaan, henkilöstön kehittämiseen sekä johtamiseen ja viestintään.

Ohjelman aikana saat laajan kokemuksen työskentelemällä pidempiäkin ajanjaksoja Caverionin eri paikkakunnilla. Caverion Trainee -ohjelma kestää vuoden ja olet sen aikana palkallisessa työsuhteessa Caverioniin. Trainee-ohjelman jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä kasvu-uralle yhtiössämme haastaviin johto- tai asiantuntijatehtäviin eri puolille Suomea, mm. pääkaupunkiseudulle, Ouluun, Kemiin, Rovaniemelle, Turkuun, Raumalle, Tampereelle, Kuopioon, Joutsenoon, Kouvolaan, Hämeenlinnaan tai Lahteen.

Edellisessä trainee -ohjelmassa mukana olleiden tarinoita voit käydä lukemassa osoitteessa https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverion-trainee, mistä löydät myös lisätietoa tulevasta ohjelmasta.

Aikataulu: rekrytointiprosessi etenee viikoilla 8-13 Skype-haastatteluiden kautta soveltuvuusarviointeihin (pääkaupunkiseutu). Haastatteluihin valituille ilmoitamme viimeistään 15.2. Trainee-ohjelma alkaa toukokuussa 2019.

Lisätietoja trainee-hausta antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Mira Karilahti sähköpostitse mira.karilahti@psycon.com.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten täytäthän hakulomakkeen ja vastaathan myös videokysymykseen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.2.2019 osoitteessa www.psycon.com/jobs.