(Poistunut julkaisusta)

Uraohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2018

Tehtävän kuvaus


Helsingin TYP on Helsingin kaupungin, Uudenmaan TE-toimiston ja Kelan muodostama työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu, jossa asiakkaille räätälöidään yksilöllisiä ratkaisuja kohti työelämää. TYP:n työntekijät arvioivat yhdessä asiakkaan kanssa tämän palvelutarpeet ja tukevat asiakkaan työllistymisprosessia. Asiakas saa palvelua työnhaussa, terveydenhoidossa, sosiaalityössä sekä hakeutumisessa koulutukseen tai kuntoutukseen. Lisäksi tarjolla on monenlaista neuvontaa ja ohjausta, kuten velka- ja talousneuvontaa, sekä erilaisia verkostoitumistilaisuuksia. Helsingin TYP tekee tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten ja työnantajien kanssa ja on mukana monissa hankkeissa edistämässä asiakkaiden työllisyyttä ja luomassa tulevaisuuden työllisyydenhoitoa.

Haemme nyt moniammatilliseen joukkoomme kehittämisorientoitunutta uraohjaajaa. Etsimme henkilöä, joka pitää asiakastyön laatua ja tuloksellisuutta työtään ohjaavana tärkeimpänä periaatteena ja on motivoitunut palveluprosessien jatkuvaan kehittämiseen yhteistyössä muiden kanssa. Uraohjaaja toimii osana tiimiä, jossa työskentelee uraohjaajien lisäksi sosiaalityöntekijöitä, te-toimiston ja Kelan asiantuntijoita, opinto-ohjaajia, työterveyshoitajia ja psykologeja. Työhön kuuluu asiakasohjausta ja sen kehittämistä, asiantuntijatehtäviä verkostoissa ja palveluprosessin kehittämiseen osallistumista.

Helsingin TYP:n uraohjaajana pääset näköalapaikalle osaksi dynaamista työyhteisöä ja toimintakenttää, sekä kehittämään ratkaisuja työttömyyden purkamiseksi ja työllisyyden vahvistamiseksi.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kelpoisuusehto


Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi


-monipuolisen kielitaidon
-osaamisen ja kokemuksen yritysyhteistyöstä (työllistävät työnantajat)
-kokemuksen työllisyydenhoidon tehtävistä
-koulutus- ja palvelujärjestelmän ja työmarkkinoiden tuntemuksen