(Poistunut julkaisusta)

Uraohjaaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Tehtävän kuvaus


Edistämme Työvoima ja maahanmuutto-yksikössä helsinkiläisten työttömien rekrytoitumista avoimille työmarkkinoille ja osaavan työvoiman löytymistä helsinkiläisyrityksiin, sekä vastaamme maahanmuuttoasioiden strategisesta koordinoinnista.

Nyt haussa oleva uraohjaajan tehtävä keskittyy nuorten palveluiden suunnitelmalliseen ja tavoitteelliseen asiakastyöhön, jonka tuloksena asiakkaan työllistyminen nopeutuu. Uraohjaaja luo uudenlaisia työmuotoja ja huomioi nuorten työnhakijoiden ohjauksen tarpeet monipuolisesti. Uraohjaaja keskittyy erityisesti heikossa työmarkkina-asemassa olevien nuorten tukemiseen työpaikoilla. Ohjaamon alueellinen työ kehittää pysyviä toimintamalleja aloitetun työn pohjalta sekä laajentaa liikkuvaa työtä Helsingissä yhteistyössä alueellisten kumppaneiden kanssa. Alueellisen työn uraohjaajat työskentelevät alueilla kokoaikaisesti, jotta toimintamallien ja verkostojen rakentaminen sekä kumppaneiden sitouttaminen on mahdollista. Tavoitteena on tiivistää nuorten palveluja alueilla ja tuoda matalan kynnyksen monialainen palvelu nuorten ulottuville. Ohjaamon tapahtuma- ja ryhmäpalvelut sekä yritysyhteistyö kytketään alueilla tehtävään työhön. Lisäksi tehdään tiivistä yhteistyötä järjestöjen kanssa nuorta tukevien palveluiden kehittämiseksi.

Uraohjaajan tehtävässä pääset näköalapaikalle kehittämään ratkaisuja työttömyyteen, vahvistamaan työllisyyttä sekä osaksi dynaamista työyhteisöä ja toimintakenttää. Olet suunnitelmallinen ja viet asiakasprosessit vastuullisesti päätökseen saakka. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja osaat hyödyntää verkostoja asiakastyössäsi.
Kelpoisuusehto


soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi


2550,40 e/kk