(Poistunut julkaisusta)

Uraohjaaja, Työllisyyspalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Vantaan kaupunki, konserni- ja asukaspalveluiden toimiala,
Työllisyyspalvelut / Yhteiset palvelut - yksikkö / Uraohjaajat ja uravalmentajatiimi

Vernissakatu 1 (2.krs), 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 23.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Vantaan työllisyyspalveluissa, Yhteiset palvelut -yksikön Uraohjaajat ja uravalmentajatiimissä, on avoinna uraohjaajan toistaiseksi voimassa oleva tehtävä! 

Uraohjaajan tehtävänä on kartoittaa asiakkaan koulutustarpeita ja uravaihtoehtoja suhteessa työmarkkinoiden osaamisvaateisiin, ohjata asiakas koulutukseen tai opiskeluun sekä neuvoa ja ohjata uravalinnoissa. Uraohjaaja voi myös neuvoa ja ohjata asiakasta työnhaussa sekä siihen liittyvissä asioissa.

Etsimme joukkoomme aikaansaavaa asiakaspalvelun ammattilaista. Olet innostunut ja sinulla on motivoinnin taito. Työotteesi on asiakaslähtöinen ja palveluhenkinen, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Olet parhaimmillasi monialaisessa ja verkostomaisessa työympäristössä, jossa asiakas on keskiössä.

Tervetuloa mukaan osaavaan ja innostavaan tiimiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja näköalapaikan muuttuvaan työllistymisen edistämiseen. Tehtävä sijoittuu Vantaan Ohjaamoon, jonka tavoitteena on edistää alle 30-vuotiaiden nuorten työllisyyttä ja ehkäistä syrjäytymistä tarjoamalla tukea ja ohjausta työhön, koulutukseen ja palveluihin. Ohjaamosta nuoret saavat monien eri alojen asiantuntijoiden palveluita matalalla kynnyksellä ja saman katon alta. 

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupunki on innovatiivinen edelläkävijä työllisyyden edistämisessä.  Työllisyyspalveluiden tehtävänä on aktiivinen työllisyyden edistäminen ja työllistäminen. Uraohjaajat ja uravalmentajatiimi tarjoaa palveluita koko Työllisyyspalveluiden tulosalueelle. Tiimissä työskentelee uraohjaajia, uravalmentajia sekä työhönvalmentajia, jotka osaltaan vastaavat Vantaalaisten pitkäaikaistyöttömien ohjauksesta työelämään, työllistymiseen tähtäävien toimenpiteiden suunnittelusta ja näiden toteutumisen seurannasta yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Aikaisempi kokemus uraohjaustehtävistä sekä koulutus- ja työmarkkinatuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palveluesimies, Pohjalainen Hanna
P. 0438271840
hanna.pohjalainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa 6.9.2019 klo 9-10 sekä 10.9.2019 klo 10-11

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.