(Poistunut julkaisusta)

Uransa alkuvaiheessa oleva insinööri kasvamaan ja kehittymään suunnittelutehtävien pariin HSL Group Oy:lle Heinolaan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme HSL Group Oy:lle projektiinsinööriä kasvamaan ja kehittymään monipuolisiin suunnitteluprojekteihin! Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle tekijälle, joka on opiskellut teknistä alaa sekä kerryttänyt jo hieman kokemusta suunnittelutehtävistä, esimerkiksi kouluprojekteista tai kesätöistä. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviin ja pääset oppimaan roolissasi jatkuvasti! Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tehtävänkuvaasi sisältyy pääsääntöisesti erilaisiin tilaratkaisuprojekteihin ja urakoihin liittyvät suunnittelutehtävät AutoCAD-suunnitteluohjelmistolla. Tulet tekemään projektien suunnittelutehtäviä hyvin kokonaisvaltaisesti. Työskentelet noin neljän hengen tiimissä, joka koostuu projektipäälliköistä sekä projektiinsinööreistä. Saat toimenkuvaasi kattavan perehdytyksen ja työskentelet yhteistyössä kokeneemman projektipäällikön kanssa.

Kokemuksesi karttuessa, sinulla on mahdollisuus laajentaa sekä muokata toimenkuvaasi ja kasvaa myös muihin tehtäviin yrityksen sisällä, kuten projektipäälliköksi.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa omaa osaamistaan ammattilaisten ohjauksessa
* Mahdollisuuden edetä uralla ja kasvaa vaativampaan rooliin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Perehtyminen tuotteisiin ja käytäntöön projektipäällikön ohjauksessa
* Suunnittelu AutoCAD ohjelmistolla ja tarvittavien materiaalien luominen
* Myöhemmin mahdollisuus siirtyä 3D-suunnitteluun sekä laajentaa työnkuvaa osaamisen perusteella

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. materiaalitekniikan tai jonkin sen osa-alueen insinööritutkinto)
* Aikaisempaa kokemusta AutoCAD-suunnittelu ohjelmistosta (esim. opintojen kautta kerrytettyä osaamista)
* Perusosaaminen MS Office-työkaluilla
* Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:
* Tarkka ja huolellinen
* Kehittymishaluinen ja motivoitunut
* Halua oppia uusia asioita ja kehittyä
* Työturvallisuus- ja ajokortti

Suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi harjoitteluiden tai kesätöiden kautta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, viimeistään toukokuussa
* Kesto: 12kk, tarkoitus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Heinola
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä HSL Group Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
HSL Group Oy on erikoistunut järjestelmäväliseiniin ja kuuluu osaksi kotimaista perheyhtiötä Harjavalta-konsernia. HSL Group Oy on yksi toimialansa johtavista yrityksiä Suomessa. Heidän menestyksensä avain on palvelun kokonaisvaltaisuus tilojen suunnittelusta niiden käyttöönottoon ja muunteluun sekä tiivis yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa koko projektien elinkaaren aikana. HSL Group Oy:n toimintaa ohjaavia arvoja ovat laadukkuus, kustannustehokkuus, ekologisuus sekä kotimaisuus. HSL Group Oy:lle myös työntekijöiden viihtyvyys on tärkeää ja heidän palveluksessaan on tällä hetkellä 25 työntekijää tehtaalla Heinolassa sekä myyntikonttorilla Vallilassa.