(Poistunut julkaisusta)

Uran alkuvaiheessa oleva Kehitysinsinööri konepajateollisuuden yritykseen Järvenpäähän
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Haluatko kehittää teollisuuden alan yrityksen toimintaa? Etsimme oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa kehitysinsinööriä asiakasyrityksellemme Jarparo Oy:lle kehittämään heidän palveluitaan ja tuotantoteknologioitaan. Voit olla vastavalmistunut, kunhan sinulla on asenne kohdallaan etkä pelkää tarttua toimeen! Mikäli olet uudistushaluinen, hahmotat kehitysprosessien kokonaisuuksia ja olet konepajoissa kuin kotonasi, lue lisää ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Toimenkuvanasi on selvittää uusia toimintamahdollisuuksia, asiakkaita sekä rakentaa ja kehittää Jarparon palveluita. Saat mahdollisuuden kehittää valmistusteknologioita sekä parantaa valmistusprosessien kilpailukykyä asiakastarpeiden mukaan. Toimenkuvasi voidaan rakentaa osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaiseksi. Pääset kehittämään osaamistasi myös päivittäisissä operatiivisissa tehtävissä, kuten tarjouslaskennassa, asiakasprojektien toimitusvalvonnassa sekä tuotannonsuunnittelussa.

Tarjoamme


* Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä
* Tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Kehitysprojekteihin osallistuminen
* Operatiivisen tuotantotoiminnan tukeminen
* Yhteistyö asiakkaiden kanssa
* Asiakasprojektien eteenpäin vieminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. konetekniikan parista
* Itsenäinen ja toimeen tarttuva työote
* Kiinnostus konepajateollisuutta kohtaan
* Halu kehittyä tuotannon vahvaksi ammattilaiseksi
* Sujuva suomen ja englannin kieli


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta ja ymmärrystä koneistuksesta, hitsauksesta ja CAD-järjestelmistä. Eduksi luetaan myös muut kielitaidot.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Jarparo Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Jarparo Oy{target="_blank"} on erikoistunut vaativien teollisuuden investointihyödykkeiden valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Tyypillisiä toimituksia ovat energiateollisuuden ja prosessiteollisuuden suuret laitteet, jotka sisältävät mekaanisen toimilaitteiston lisäksi vaativan automaation. Jarparo Oy tarjoaa myös räätälöityjä- ja tuotekehityspalveluita sekä teollisuuden optisia linjamittauksia.