Urakkalaskija
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme LVI-Kilpimaa Oy:lle URAKKALASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi tulevat olemaan pääasiassa urakkalaskentaa. Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI- tai rakennusalan koulutusta (DI. tai ins.) ja/tai kokemusta urakkalaskennasta. Insinöörin opinnot eivät kuitenkaan ole välttämättömiä, mikäli sinulle on muuten kertynyt kokemusta urakkalaskennasta. Työssäsi tulet tarvitsemaan tuntemusta alan eri työvaiheista sekä sinun tulee hahmottaa isoja kokonaisuuksia. 

Etsimme oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää työntekijää. Sinulta löytyy tarkkuutta ja vastuullista työotetta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa työpanoksellasi on tärkeä rooli yrityksessä. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea. Täällä asiat puhalletaan yhteen hiileen ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Kiinnostuitko paikasta? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Puomiselta sähköpostitse jennika.puominen@personalhuset.fi, tai soittamalla 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362889
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi