(Poistunut julkaisusta)

Urakkalaskija - Helsinki
Purkupiha Asbestityöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020
Purkupiha Asbestityöt Oy (ent. Dammega Oy) on yksi Suomen nopeimmin kasvavista erikoispurkutöihin erikoistuvista yrityksistä ja suurin haitta-ainepurkaja pääkaupunkiseudulla. Vuoden 2017 lopussa yhdistyimme Purkupiha Oy:n kanssa täyden palvelun kokonaisuudeksi purku- ja kierrätystoimialalla, eli olemme osa Purkupiha konsernia. Taustallamme on yli 20 vuoden kokemus asbesti- ja haitta-aineiden purkutöistä sekä linjasaneerausten asbestipurkutöistä. Etsimme rekrytointiyhteistyössä asiakkaallemme Purkupiha Asbestityöt Oy:lle urakkalaskijaa Helsinkiin. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sovittavissa.

Urakkalaskijana vastaat laskennan projektikokonaisuuksista osana sitoutunutta tiimiä ja pääset työskentelemään mielenkiintoisten purkuprojektien parissa. Työmaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Tehtäviisi kuuluva mm:
  • Linjasaneerauspurkujen urakkalaskenta ja purkutöiden massalaskenta
  • Työmaiden tavoitearvioiden laatiminen
  • Aikatauluteknisten asioiden määrittäminen hankintojen osalta
  • Aliurakkasopimusten laatiminen
Tehtävänkuvaa on mahdollista muovata/laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Purkutöiden laskenta on kuitenkin ehdottomasti keskeisin osa työtehtäviäsi.

Olet etsimämme työkaveri, jos sinulla on matemaattista osaamista, olet kustannustietoinen, hahmotat kokonaisuudet sekä sinulla on kuvienlukutaidot hallussa. Arvostamme sitä, että töitä tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Ahkeruus, oma-aloitteisuus, järjestelmällisyys ja huolellisuus ovat ominaisuuksia, joita myös arvostamme työkaverissa. Eduksi on, jos sinulla on jo kokemusta urakkalaskennasta.
Tule urakkalaskijaksi maanläheiseen organisaatioon, jossa kaikki ovat samalla viivalla. Sinua odottaa osaava, mukava, sitoutunut ja tiivis tiimi sekä rento työympäristö. Pääset kehittämään ammattitaitoasi edelleen yrityksen mukana ja saat vastuuta sekä vapautta, kunhan hommat hoituvat. Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen ohella tarjoamme sinullehyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. liikunta- ja kulttuurietu sekäyhteiset tapahtumat
Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen 10.7.2020 saakka, puh. 050 4356 653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi ja Markku Soppi aikavälillä 13.7.-31.7.2020, puh. 0400 270 943/ markku.soppi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.8.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi