(Poistunut julkaisusta)

Uraansa aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Kiinnostaako työt rakennusalalla? Me etsimme joukkoomme aloittelevia rakennussiivoojia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle!

Rakennussiivoojan työnkuva on monipuolinen ja työtehtävät määräytyvät aina kohteen tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu työmaan yleinen ylläpitosiivous, kulkuväylien puhtaanapito sekä rakennusjätteen keräys ja lajittelu. Tämän lisäksi rakennussiivoojan on mahdollisuus tehdä mm. ikkunoiden ja lattioiden suojauksia tai muita rakennusalan ammattilaisia avustavia tehtäviä. Hakijoilta toivomme aitoa halua oppia rakennusalasta ja rakennussiivoojan työstä sekä rohkeutta ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Varsinaista kokemusta alalta ei vaadita, mutta voit toki olla jo rakennustyömailla hieman työskennellyt tekijä! Ainoa edellytys työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia tai se on päässyt umpeutumaan, kurkkaa avoimet korttikurssit täältä!

Työ alkaa sopimuksen mukaan, tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia etähaastattelussa. Rakennustyömaalla työskennellään normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. 

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelualan yritys. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla pääset mukaan moniin eri valintaprosesseihin!

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennustyömaan siivooja, siivousala, avoimet työpaikat, Tampere Pirkanmaa