(Poistunut julkaisusta)

Uraansa aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2020

Kiinnostaako työt rakennusalalla? Me etsimme joukkoomme aloittelevia rakennussiivoojia vaihtuviin kohteisiin Tampereelle!

Rakennussiivoojan työnkuva on monipuolinen. Työtehtävät määräytyvät aina kohteen tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu yleinen ylläpitosiivous, kulkuväylien puhtaanapito sekä rakennusjätteen keräys ja lajittelu. Tämän lisäksi rakennussiivoojan on mahdollisuus tehdä mm. ikkunoiden ja lattioiden suojauksia tai muita rakennusalan ammattilaisia avustavia tehtäviä. Hakijoilta toivomme aitoa halua oppia rakennusalasta ja rakennussiivoojan työstä sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita reippaasti. Eli varsinaista kokemusta alalta ei vaadita, mutta voit toki olla jo rakennustyömailla hieman työskennellyt tekijä! Ainoa edellytys työllistymiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole tai on päässyt umpeutumaan, kurkkaa avoimet korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit!

Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville kello 7-15:30. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sinun on muutenkin mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihisi! Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen. 

WorkPower on alalla jo miltein kaksi vuosikymmentä vaikuttanut tunnettu ja luotettava henkilöstöpalvelutalo. Tällä hetkellä työllistämme noin 250 rakennusalan tekijää Pirkanmaan alueella. Joukkoomme kuuluu mm. aputyöntekijöitä, rakennussiivoojia, kirvesmiehiä sekä putki-, ilmastointi- ja sähköasentajia. Tarjoamme kattavat perehdytykset kaikille työntekijöillemme, ja laadukkaat työvarusteet saat kainaloosi heti sopimusten teon yhteydessä. Tampereen toimistollamme työskentelee välittävä ja ammattitaitoinen raksatiimi, joka on tukenasi kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. Meidän työntekijämme nauttivat myös raskasta arkea mukavasti tasapainottavista työsuhde-eduista! 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus jo pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: aloitteleva rakennussiivooja, raksasiivous, rakennustyö, työmaa, Tampere Pirkanmaa