(Poistunut julkaisusta)

Uraansa aloitteleva rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsitkö omaa alaasi? Kiinnostaisiko sinua kehittyä rakennusalalla? Me etsimme uraansa aloittelevia rakennussiivoojia vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle!

Rakennussiivoojan työnkuva on monipuolinen ja vaihtelee kohteesta riippuen. Tärkeimpiin työtehtäviin kuuluu kuitenkin yleinen ylläpitosiivous, kulkuväylien puhtaanapito ja esimerkiksi rakennusjätteen keräys ja lajittelu. Tämän lisäksi rakennussiivooja saattaa kohteesta ja omista taidoista ja motivaatiosta riippuen suorittaa suojaustöitä ja muita rakennusalan ammattilaisia avustavia tehtäviä. Tässä on siis oiva paikka näyttää oma motivatioonsa kehittymään alalla ja oppimaan uutta! 

Rakennusalalla työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville kello 7-15:30. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sinun on muutenkin mahdollista vaikuttaa omiin työaikoihisi! Palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, kilometrikorvauksineen. 

Me edellytämme hakijoilta positiivista, aktiivista asennetta, aitoa halua oppia rakennusalasta ja rakennussiivoojan työstä, sekä kykyä oppia ja omaksua uusia asioita reippaasti. Eli varsinaista kokemusta alalta ei vaadita, mutta voit toki olla jo rakennustyömailla hieman työskennellyt tekijä! Ainoa edellytys työllistumiselle on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole tai on päässyt umpeutumaan, kurkkaa avoimet korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit!

WorkPower on alalla jo miltei 20 vuotta toiminut, luotettava työnantaja. Panostamme työntekijätyytyväisyyteen laadukkailla työvarusteilla ja raskasta työtä tasapainoittavilla työsuhde-eduilla. Me haluamme tukea sinua myös ammatillisessa kehittymisessäsi, joten WorkPowerin oma raksatiimi on auttamassa sinua koko työsuhteesi ajan! 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus jo pikimmiten, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! 

Lisätietoja saat myös HR-koordinaattori Jennalta, p. 0406679544

Avainsanat: aloitteleva rakennussiivooja, raksasiivous, rakennustyö, työmaa, Tampere Pirkanmaa