(Poistunut julkaisusta)

Ura- ja johtamistoimittaja
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Helsingin Sanomat hakee vakituiseen työsuhteeseen talouden ja politiikan toimitukseen Helsinkiin ura- ja johtamistoimittajaa.

Tehtävässä kirjoitat henkilöjuttuja, reportaaseja, uutisia ja ilmiöjuttuja ammattilaisille, jotka haluavat kehittyä ja saada itsestään ja työstään mahdollisimman paljon irti. Verkostoidut yrityksiin ja työelämään ja tunnet yritysten, yliopistojen ja yhteisöjen nousevat kyvyt ja ihmiset, joista muidenkin kannattaisi kuulla. Seuraat tutkimustuloksia ja kirjallisuutta johtamisesta, työelämästä ja yritysten parhaista käytännöistä – ja välität opit muille.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on vankka journalistinen kokemus, laajat kontaktiverkostot yritysmaailmassa ja työelämässä ja aito kiinnostus itsensä kehittämiseen ja johtamiseen. Tunnet johtamistutkimusta ja bisneskirjallisuutta. Etsimämme henkilö viihtyy Linkedinissä, yritysmaailman seminaareissa ja tapahtumissa.

Tehtävässä oleellista on verkostoitumiskyky, kiinnostavien haastateltavien löytäminen ja kyky kirjoittaa vaativaa asiantuntijayleisöä kiinnostavia ja hyödyttäviä henkilöjuttuja, uutisia ja reportaaseja työelämästä ja itsensä kehittämisestä. Toivomme hakijoilta näkemystä siitä, miten tämä journalistinen tekeminen yhdistyy yleisön tavoitteluun sosiaalisessa mediassa.

Tarjoamme paikan Suomen johtavassa yhteiskunnallisen journalismin toimituksessa, joka panostaa talouteen.

Liitä hakemukseesi CV ja halutessasi työnäytteet ja linkit esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Jätä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 25.10. Voimme olla yhteydessä hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HS:n talouden ja politiikan toimituksen esimies Jussi Pullinen, puh 040-7408564, email jussi.pullinen@hs.fi.