Uptime Support Manager, Olympus Suomi Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021
Olympus Suomi Oy etsii tiiviiseen huollon joukkueeseensa aktiivista ja taitavaa asiakkaiden kohtaajaa. Tavoitteenasi on parantaa entisestään Olympuksen huoltosopimusasiakkaiden kokemaa palvelun laatua. Työsi tuloksena asiakkaamme onnistuvat käyttämään laitteistoaan tehokkaammin ja kestävämmin, jolloin vikojen ja tehottoman ajan määrä laskee sekä tehokkuus kasvaa. Tässä tehtävässä menestyy erinomaisesti itsevarma ja kehittämishaluinen henkilö, jolla on kiinnostusta lääketieteellistä tähystystoimintaa kohtaan.
KUVAUS
Olympus Finland on erikoistunut lääketieteellisen tekniikan sovelluksiin keskittyen erityisesti tähystystoimintaan. Tässä tehtävässä pääset osaksi ammattitaitoista, kansainvälistä työyhteisöä. Lähimmät työystäväsi ovat Suomen Service Manager sekä liikkuvat huolto- ja myyntitiimit, jotka ovat jakautuneet tasaisesti ympäri maan.

Tärkein työtehtäväsi on lisätä asiakkaan kokemaa lisäarvoa Olympuksen tuotteista ja palvelusta. Olennaista on varmistaa huoltosopimusten soveltuvuus asiakkaan tarpeisiin ja auttaa asiakasta saavuttamaan paras mahdollinen laatu ja potilasturvallisuus.
Analysoit huollon tuottamaa informaatiota ja paikallistat kipupisteet, jotka estävät asiakasta käyttämästä Olympuksen tuotteitaan parhaalla mahdollisella tehokkuudella. Kontaktoit asiakkaita aktiivisesti ja tunnistat päätöksentekijät asiakasorganisaatioissa. Parhaiten tässä tehtävässä menestyy aktiivinen sairaalatekniikan osaaja, jolle on luontaista haastaa asiakkaan toimintatapoja sekä ohjata heitä tuottavampiin toimintamalleihin. Kokemus sairaalamaailmasta - esimerkiksi tähystystoimenpiteistä, välinehuollon toiminnasta tai sairaalatekniikasta - tai koulutus sairaalatekniikan alalta auttaa tässä tehtävässä suuresti.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta.
* Monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kansainvälisen yrityksen toiminnassa.
* Ensiluokkaisen perehdytyksen tehtävääsi vastaavaa työtehtävää tekevältä kollegaltasi, sekä tiimisi esihenkilöltä.
* Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, sekä viihtyisän toimiston Espoossa ja/tai Oulussa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myös etätyöhön on laajat mahdollisuudet liikkuvan työsi ohessa, ja tätä työtä hoidatkin lähes mistä vain Suomessa.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Olympus Finland tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yli liiketoimintarajojen, varmistaen asiakkaille parhaan mahdollisen hyödyn Olympuksen tuotteista. Työpäiväsi sisältävät mm. seuraavia työtehtäviä:
* Huolto- ja asiakasdatan analysointi ja kipupisteiden tunnistaminen asiakkaiden toiminnassa ja toimintatavoissa Olympuksen tuotteiden kanssa.
* Asiakkaiden kontaktointi ja analysointisi tuloksien esittely, sekä asiakaskohtaisten toimintasuunnitelmien laatiminen ja valvominen.
* Asiakkaiden koulutuksien koordinointi ja toteuttaminen yhdessä huolto- ja myyntitiimien kanssa.
* Organisaation sisäiset koulutuksen, jotka tukevat jatkuvaa kehittymistäsi työssäsi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta esimerkiksi sairaalatekniikan ja/tai biomedical alalta.
* Kiinnostus aktiiviseen ja liikkuvaan asiakastyöhön (matkapäiviä viikoittain).
* Kokemus konsultoivasta tai myyntityöstä katsotaan eduksi mutta ei ole ehdoton edellytys.
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.
* Kyky ja tahto työskennellä joustavasti eri ihmisten kanssa, avustaen monipuolisesti erilaisia asiakkuuksia.


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen työsopimus
* Sijainti: Suomi, toimistot Espoo ja Oulu, tai etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Olympus Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.
MUUTA TIETOA
Olympus Finlandin on 50 huippuammattilaisen muodostama dynaaminen ja energinen yritys. Olympus on erikoistunut optodigitaalisiin järjestelmiin, kuvantamiseen sekä erityisesti niiden lääketieteellisiin sovelluksiin. Olympus Finland Oy:n Medical-yksikön markkinoimat innovatiiviset laitteet ja instrumentit ovat käytössä laajasti Suomen sairaaloissa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1541787
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo