(Poistunut julkaisusta)

Uptime Solutions Coordinator, Belgia
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme asiakkaallemme Volvo Trucksille Uptime solutions coordinatoria Gentiin, Belgiaan.

Uptime solutions coordinatorin roolissa pääset hyödyntämään ongelmanratkaisukykyäsi ja kommunikoimaan tiiviisti sekä kuljettajien että asiakkaiden kanssa. Vastaat erilaisten ajoneuvoihin liittyvien ongelmatilanteiden käsittelystä - tavoitteenasi on tarjota asiakkaalle loistava palvelukokemus ja saada ajoneuvo takaisin tielle mahdollisimman nopeassa ajassa. Seuraat korjausprosessin etenemistä ja pyrit löytämään kestäviä ratkaisuja. Käytät töissäsi ensisijaisesti joko suomea ja englantia tai ruotsia ja englantia, joten näiden kielten osaaminen on tärkeää. Sekä suomen että ruotsin kielen sujuva taito on merkittävä etu.

Lisäksi toivomme sinulta hyviä viestintätaitoja ja aitoa halua auttaa asiakkaita. Yritys tarjoaa työsuhteen alussa noin 3-4 kuukauden mittaisen koulutusjakson työtehtäviin.


Edellytämme sinulta

Erinomaista suomen tai ruotsin kielen taitoa, molempien kielien taito on merkittävä etu
Hyvää englannin kielen taitoa
Asiakaslähtöistä asennetta ja hyviä viestintätaitoja
Joustavuutta ja palvelualttiutta
Valmiutta työskennellä vuorotöissä (työvuorot sijoittuvat aamuun, iltaan tai yöhön klo 7.00-8.00 välille)
MS Officen perusteiden hallintaa ja hyviä IT-taitoja


Tarjoamme sinulle

Työskentelet aidosti kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä. Työsopimus sovitaan aluksi määräaikaiseksi (12 kk) valittavan henkilön ja yhteistyökumppanimme Randstad Belgian välille, minkä jälkeen työsuhdetta on mahdollista jatkaa sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit haettavasta tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo varsinaisen hakuajan aikana, joten toimi nopeasti!

Yhteistyökumppanimme tässä rekrytoinnissa on globaalin yhteistyökumppanimme Randstadin Belgian Cross Border Staffing -yksikkö.


Lisätietoja

Aino Halme
HR Consultant
020 720 6590
aino.halme@staffpoint.fi II www.staffpoint.fi/