(Poistunut julkaisusta)

UPS-laitteiden testaaja
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme yhteistyökumppanillemme Eaton Power Quality Oy:lle UPS-laitteiden testaajaa työskentelemään laitteiden testaus- ja kokoonpanotehtävissä.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin UPS-laitteiden testauksesta ja kokoonpanosta. Työssä suoriutaksesi odotamme sähköalan osaamista tai elektroniikka-/ICT- tai sähköasentajan tutkintoa. Työssä pääset käyttämään sähköalan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä. Vianhakua tehdessäsi työkaluinasi ovat erilaiset piirustukset ja mittalaitteet. Eduksi katsotaan myös sähköturvallisuuskoulutus, sekä muut mahdolliset sähköalan kurssit.

Mikäli olet työssäsi tarkka, oma-aloitteinen sekä turvalliset työskentelytavat sisäistänyt työntekijä, olet etsimämme henkilö. Eaton Power Quality Oy tarjoaa ammattitaitoasi kehittävän työtehtävän. Työskentely tapahtuu Pohjois-Espossa sijaitsevissa Eatonin tuotantotiloissa ja töitä tehdään päivävuorossa. Työsuhde on alustavasti määräaikainen vuoden loppuun asti, mutta hyvin työssä menestyvällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli näet itsesi kehittyvässä työnkuvassa, hae rohkeasti avointa paikkaa. Jos taas jokin jäi mietityttämään ota yhteyttä: Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi, puh. 050 354 6065

Eduksi luettavat asiat: Sähkötyöturvallisuuskortti