UPS -laitteiden kokoonpanotehtävät
Eaton

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Eatonin toimipisteessä Espoossa valmistetaan Euroopan, Afrikan ja Lähi-Idän markkinoille katkeamattomia sähkönsyöttölaitteita (UPS -laitteita). Innovatiivisilla ja energiatehokkailla laitteilla voimme varmistaa asiakkaidemme sähkönsaantitarpeet ja myös vaikuttaa myönteisesti ympäristöön vähentämällä sähkön kulutusta ja tasaamalla uusiutuvan energian tuotantohuippuja. Meillä Eatonilla on tärkeää meidän työntekijöidemme työhyvinvointi sekä kasvu ja kehittyminen.

Haemme nyt kokoonpanotehtäviin vahvistusta määräaikaisiin suhteisiin alkaen tammikuussa 2020. Kokoonpanotehtävissä työskentelet muiden kollegoiden kanssa pienissä tiimeissä. Työ on UPS laitteiden mekaanista kokoonpanoa sisältäen kaapeleiden, piirikorttien ja muiden sähköosien kytkentää. Työ on hyvin ohjeistettua ja saat tehtävään kattavan perehdytyksen.


Tehtävään ei vaadita mitään tiettyä koulutusta, mutta etua on sähköalan tutkinnosta (elektroniikka- / ITC-asentaja, sähköasentaja, tms.). Työturvallisuuteen liittyvät koulutukset kuten SFS6002, sähköhätäensiapu sekä ESD -koulutus ovat osa perehdytystä. Työntekijöiden työturvallisuus ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää, joten edellämme turvallisuusohjeiden noudattamista.


Tuotannossa on paljon eri tehtäviä helpommista vaativampiin joten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi työssä meillä, on tarjota sinulle mahdollisuuksia. Noudatamme Teknologiateollisuuden TES:iä ja pääset hyödyntämään meidän työterveyspalveluja sekä muita henkilöstön etuja.


Lisätietoa tehtävästä antaa Antti Seppälä 045 111 9269. Voit lähettää CV:si ja vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen CareersFinland@eaton.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot