(Poistunut julkaisusta)

UPS-laitteiden kokoonpanija
Eaton Power Quality Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme Eaton Power Quality Oy:lle UPS-laitteiden kokoonpanijaa Pohjois-Espooseen päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopeasti!

Etsimme tarkkaa, oma-aloitteista ja turvalliset työskentelytavat sisäistänyttä henkilöä UPS-laitteiden kokoonpanotehtäviin. Olet etsimämme henkilö, mikäli pidät tarkasta ja huolellisesta työstä, opit uudet asiat nopeasti ja kestät myös ajoittain rutiininomaista työtä. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä sekä sähkö-/elektroniikka-alan koulutus ovat eduksi tehtävään valituksi tulemiselle. Tulet myös hyvin toimeen osana tiimiä ja puhut sujuvasti suomea, sillä töihin perehdytetään suomeksi. Englannin kielitaidosta ei myöskään ole haittaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoonpanotyön energiatehokkaita ratkaisuja asiakkaalleen tarjoavassa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana huipputiimiä. Liikkeelle lähdetään muutaman kuukauden määräaikaisella työsuhteella, mutta hyvin työssään pärjäävällä ja työtehtävät omakseen kokevalla henkilöllä on aito mahdollisuus jatkoon. Sen lisäksi töitä tehdään päivävuorossa, jolloin aikaa jää myös iltapäivän harrastuksille.

Mikäli siis olet oma-aloitteinen, tarkka ja tiimityötaitoinen henkilö, jolle turvalliset työskentelytavat ovat tuttuja, olet etsimämme henkilö. Jos tunnistit itsesi täyttämään tämän avoimen paikan, jätäthän hakemuksesi meille heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi