(Poistunut julkaisusta)

UPM Metsä, kesäharjoittelija, asiakaskokemus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme kesäharjoittelijaa asiakaskokemustiimiimme Tampereelle.

Puunhankinta ja metsätalous vastaa puuraaka-aineen hankinnasta UPM:n tehtaille Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Valtaosan puusta hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme sekä UPM:n että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. Meillä on oma taimitarha Joroisissa ja metsänhoitotöihin erikoistunut tytäryhtiö UPM Silvesta. Kaiken kaikkiaan palveluksessamme on noin 650 metsäammattilaista, jotka työskentelevät 120 eri paikkakunnalla. Puun korjuusta, kuljetuksista ja metsänhoitotöistä huolehtii 200 yrittäjän verkosto, joka työllistää yli 2000 henkilöä. www.upmmetsa.fi

Asiantuntijatehtävien kesätyöhaun kyselylomakkeemme on englanniksi, mutta voit jättää vastauksesi myös suomen kielellä. Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Mitä teet

Asiakaskokemustiimimme kesäharjoittelijana pääset rakentamaan kanssamme ainutlaatuista asiakokemusta metsänomistajille. Tehtäviesi pääpaino on myynnin tuessa ja markkinoinnissa, ja osallistut myös asiakkuuksien hallintaa tukeviin tehtäviin. Tuotat, muokkaat, kokoat ja julkaiset aineistoa sekä ulkoisiin että sisäisiin kanaviimme ja toteutat pieniä projekteja.

Kuka olet

Odotamme kaikilta kesätyöntekijöiltämme positiivista ja reipasta asiakaslähtöistä asennetta, tiimityö- ja verkostoitumistaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa.  Tämän lisäksi:

  • Koulutustaustasi on markkinointi – tai myyntipainotteinen
  • Hallitset PhotoShopin perusteet ja sinulla on aiempaa kokemusta jostain julkaisujärjestelmästä
  • Kirjoitat sujuvaa suomea
  • Sosiaalisen median sekä analytiikkatyökalujen osaaminen on eduksi
  • Lisäksi eduksesi katsotaan aiempi metsäalan tuntemus

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä pääset osaksi kannustavaa ja rentoa työyhteisöä joka on ylpeä tekemästään työstä.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi kesätyösi jokaisessa vaiheessa. Saat mahdollisuuden kehittyä haastavissa ja vastuullisissa työtehtävissä. Useat kesätyöntekijämme jatkavat meillä joko seuraavana kesänä, opinnäytetöiden tekijöinä tai erilaisissa hankkeissa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lisätietoja kesärekrytoinnin aikatauluista ja hakemisesta sekä kesätyöpaikoista ja toimipaikoista löydät osoitteesta www.upm.fi/kesa.

Jätä sähköinen hakemuksesi sivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Valitse hakutoiveeksi kyselylomakkeella Customer Experience Trainee. Täytä kesätyöhaun kyselylomake huolellisesti, voit jättää hakemuksesi suomen kielellä. Haku sulkeutuu 28.2.2019.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä ota meihin yhteyttä sähköpostitse contacthr@upm.com tai puhelimitse 0204146600.

Osallistumme Vastuullinen kesäduuni –kampanjaan.

UPM on tupakoimaton työpaikka.