(Poistunut julkaisusta)

UPM koulutusohjelmat sellu- ja paperitehtailla sekä sahalla
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme nyt tulevaisuuden ammattilaisia koulutusohjelmiimme eri puolille Suomea: tule mukaan kasvamaan kanssamme! Haemme yhteensä yli 70 uutta tulevaisuuden osaajaa työskentelemään

 • paperitehtaille Jämsään, Kouvolaan, Lappeenrannan, Valkeakoskelle, Raumalle
 • sellutehtaille Kouvolaan, Lappeenrantaan ja Pietarsaareen sekä
 • sahalle Lappeenrantaan

Kuka olet

Etsimme paperi- ja sellutehtaillemme tekijöitä, joilla on jo ammatillinen perustutkinto tekniseltä alalta kuten prosessi-, sähkö- tai automaatioalalta. Sahalle etsimme henkilöitä, joilla on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai vastaavat tiedot ja taidot. Meillä pääset monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin uudistuvassa, kannustavassa ja kansainvälisessä työympäristössä. 

Kaikilta hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyden lisäksi halua oman ammattitaidon kehittämiseen. Oma-aloitteisuus, positiivinen asenne, vastuun ottaminen ja kyky tehdä päätöksiä vaihtuvissa tilanteissa ovat ominaisuuksia, joita työssä tarvitaan tiimityötaitojen lisäksi.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Koulutusohjelma

Noin kaksi vuotta kestävän koulutusohjelman ajaksi jokaiselle tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, ja osallistujat perehdytetään yrityksen ja oman tuotantolaitoksen toimintoihin. Koulutus koostuu valtaosin käytännönläheistä työharjoittelusta ja lähiopetusjaksoista.

Koulutusohjelman aikana tavoitteena on suorittaa jokin alla olevista tutkinnoista:

 • Prosessiteollisuuden ammattitutkinto
 • Sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinto
 • Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto
 • Puuteollisuuden ammattitutkinto, sahateollisuuden osaamisalalta

Koulutusyhteistyökumppaneina toimivat Saimaan ammattiopisto Sampo, Jyväskylän aikuisopisto Gradia sekä Ammatinedistämislaitos AEL.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätietoja

Lue tarkemmat paikkakunta- ja koulutuskohtaiset kuvaukset sivuiltamme: www.upm.fi/oppisopimus.

Hae mukaan viimeistään tiistaina 25.9.2018.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.