(Poistunut julkaisusta)

UPM etsii oppimishaluista projektityöntekijää avustamaan toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Haluatko päästä työskentelemään uuden sukupolven toiminnanohjausjärjestelmän parissa yritysmaailman eturintamassa? Etsimme UPM-Kymmene Oy:lle Tampereelle projektityöntekijää kahden vuoden pituiseen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektiin. Tehtävä pitää sisällään projektin avustavia tehtäviä, emmekä edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Emme siis etsi IT-gurua, vaan aito kiinnostus sekä halu ja kyky oppia uutta riittävät tehtävässä menestymiseen! Mikäli haluat päästä osaksi asiantuntevaa tiimiä ja saada ainutlaatuista kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä sekä datan automaatioteknologioista, tutustu tehtävään tarkemmin ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektityöntekijää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina UPM-Kymmene Oy.
TYÖNKUVA
Työllistyt osaksi projektitiimiä, jonka tehtävänä on kahden S4 HANA-pohjaisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu avustaminen järjestelmän automaation kehittämisessä erilaisten testien avulla. Lisäksi osallistut datan validointiin liittyvien työkalujen kehittämiseen sekä raportointitehtäviin. Työtehtäviisi lukeutuu myös käyttöliittymien ja rajapintojen suunnittelua uuden ja vanhojen toiminnanohjausjärjestelmien välille.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton automatisoiminen
* Datan validoinnin työkalujen kehittäminen
* Järjestelmien yhteensovittaminen
* Kaupallisten raporttien tekeminen


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään uuden ajan toiminnanohjausjärjestelmien parissa, jossa pääsee näkemään läheltä testiautomaatioiden kehittämistä sekä projektien läpivientiä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on jonkin verran kokemusta liike-elämästä ja ymmärrystä liiketoiminnan prosesseista. Lisäksi sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (kaupallinen tai amk/DI). Omaksut nopeasti uusia asioita ja sinulla on suuri halu kehittää osaamistasi. Olet vahva tiimipelaaja ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kaupallinen tai tekninen koulutustausta
* Halu ja kyky oppia nopeasti uutta
* Vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta IT-alalta ja toiminnanohjausjärjestelmistä!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 18 kuukautta

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
UPMbiometsäteollisuuden edelläkävijänärakentaakestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella.UPM luouusiutuvia ja vastuullisia vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin.Heidän tuotteensavalmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Vahvaasemametsäbiomassan hankinnan ja jalostuksen arvoketjussa mahdollistaa kiertotalouteen pohjautuvat ratkaisut kaikissaheidän liiketoiminnoissa. LisäksiUPM kehittääkoko ajan uusia loppukäyttömahdollisuuksia.
UPM:n toimintaaohjaavatarvot: luota ja ole luotettava, tuloksia yhdessä ja uusiudu rohkeasti.