(Poistunut julkaisusta)

Unix-asiantuntija
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Asiakkaamme Samlink hakee Unix-asiantuntijaa korkean käytettävyyden verkkopalveluiden ylläpitoon ja tuotantoon.

Etsimme finanssialan ratkaisuja kehittävälle Samlinkille Unix-asiantuntijaa tiimiin, jonka perustehtävänä on ylläpitää ja kehittää kriittisiä pankkipalveluita. Tehtävässä pääset työskentelemään pilviteknologioihin ja mikropalveluarkkitehtuuriin pohjautuvien tietoturvallisten palveluiden ylläpitämisen pariin. Pääset siis osaltasi mahdollistamaan finanssialalla tapahtuvaa muutosta ja mahdollistamaan asiakkaidesi liiketoiminnan uudistumisen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta korkean käytettävyyden verkkopalveluiden ylläpitämisestä ja tuottamisesta. Tunnet Unix- ja Linux-virtuaaliympäristöjä monipuolisesti ja pystyt selvittämään tuotannossa syntyviä ongelmia. Sinulla on lisäksi kokemusta korkean käytettävyyden palveluiden tietoturvavaatimuksista ja -arkkitehtuurista, sekä pilvipalveluiden ylläpitämisestä. Kustannustehokas kapasiteetinhallinta, ratkaisukeskeinen ajattelu, ongelmien tehokas selvittely sekä pilvialustojen kehittäminen ovat sinulle tuttuja jo aiemmista tehtävistäsi. Samoin myyntitiimin tukeminen tarjousvaiheessa suunnitelmien ja kustannuslaskelmien muodossa. Tehtäväsi sisältää myös toimittajahallintaa infra-hankintojen ja toimitusten seurannan osalta.

Samlink tarjoaa sinulle sitoutuneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön Espoon Leppävaarasta. Työskentelymahdollisuudet ovat vapauden ja vastuun hengessä joustavat. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi saat nykyaikaisen työympäristön, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi toivomaasi suuntaan. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si oheisen linkin kautta 6.7.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa IT Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi