(Poistunut julkaisusta)

Unit Manager
SSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Etsimme nyt UNIT MANAGERIA vanhempainvapaan sijaisuuteen Tapio Cafe:en, Helsinki-Vantaan lentoasemalle!

Tapio Cafe tarjoaa kotoisan kohtauspaikan Helsinki-Vantaan lentoaseman kansainvälisessä ja vilkkaassa miljöössä. Upeat näkymät kiitotielle sekä vauhdikas työyhteisö kahvilassa tarjoavat innostavan ja ainutlaatuisen työympäristön. Palvelemme n. 1,5 tuhatta asiakasta päivässä.

Etsimämme UNIT MANAGER on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa - niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin.

Teet työtäsi hymyillen, sparraten ja valmentaen omaa joukkoasi. Olet siellä missä Sinua eniten tarvitaan. Ohjaat tiimiäsi esimerkin voimalla ja haluat, että jokainen asiakas lähtee pisteestäni kokien, että kokemus oli parempi kuin mitä hän oli etukäteen osannut odottaa.

Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat positiivisuus, asiakaslähtöinen ajattelutapa, myyntihenkisyys, joustavuus sekä tietenkin intohimo kahvia kohtaan. Hyvä kielitaito on eduksi työtehtävässä, vaadimme kuitenkin vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista. Pisteen vastuullisena vetäjänä Sinun tulee myös ymmärtää lukujen päälle - seuraat päivittäin pisteen myyntejä, liikevaihtoa, tehoja ja muita tärkeitä tunnuslukuja.

Unit Manager raportoi Operations Managerille ja vastaa pisteen toiminnasta yhdessä esimies-tiimiläistensä kanssa.

Odotamme lisäksi, että Sinulla on esimieskoulutus ja olet toiminut aiemmin tiiminvetäjänä.

Hakemuksesi voit lähettää viimeistään 02.06.2019  linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1c791f1f.

Haluamme kantaa vastuuta henkilökuntamme hyvinvoinnista ja palkita onnistumisista. Kannustejärjestelmämme ja hyvinvointiohjelmamme kautta annamme työntekijöillemme monenlaisia mahdollisuuksia pitää itsestään huolta. SSP Finland toimii savuton työpaikka-periaatteen mukaisesti.