(Poistunut julkaisusta)

UniOGS-koordinaattori
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Oulun yliopistossa on haettavana:

UniOGS-koordinaattori Lääketieteellisen tiedekunnan ja Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunnan lähipalvelutiimiin.

Oulun yliopiston tutkijakoulun, (University of Oulu Graduate School/UniOGS), koordinaattorin tehtävät ovat yliopistotasoisia asiantuntijatehtäviä, jotka liittyvät tutkimuksen, tohtorikoulutuksen ja -opiskelun prosesseihin ja palveluihin. Tehtävä sisältää monipuolisia tohtorikoulutuksen suunnittelun, toteutuksen ja laadunhallinnan tehtäviä. Tohtorikoulutuksen palveluita tarjotaan hakijoille, tohtoriopiskelijoille, ohjaajille ja muille tohtorikoulutuksen parissa työskenteleville.

UniOGS-koordinaattorin tärkeimmät työtehtävät ovat opiskelijavalintojen ja opetussuunnitelmatyön koordinointi ja kehittäminen sekä tohtoriopiskelijoiden palveluiden kehittäminen alakohtaiset tarpeet huomioon ottaen.

UniOGS-koordinaattorilta edellytetään tohtorikoulutuksen prosessien ja palveluiden tuntemusta, opinto- ja tai asiakastietojärjestelmien hallintaa, yliopisto-opetuksen, erityisesti tohtorikoulutukseen liittyvien säädösten tietämystä sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää tohtorin tutkintoa, alan hyvää tuntemusta, kokemusta yliopistotason koulutuksen ja opiskelun palveluiden kehittämisestä sekä osaamista sähköisen asioinnin kehittämisestä ja käyttöönotosta. Eduksi luetaan työkokemus vastaavanlaisista asiantuntijatehtävistä. Arvostamme erityisesti tohtorikoulutuksen tuntemusta myös kansainvälisesti, pedagogisia opintoja ja tvt-taitoja. Oulun yliopiston, sen koulutusalojen, koulutuksen ja opiskelun palveluiden hyvä tuntemus on myös eduksi. Tehtävässä tarvitaan myös positiivista palveluasennetta, hyvää yhteistyökykyä sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hakemus liitteineen pyydetään jättämään sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 25.1.2019. Tehtävä täytetään 15.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspalvelupäällikkö Annu Perttunen (annu.perttunen (at) oulu.fi) ja koulutuspalveluiden johtaja Vesa-Matti Sarenius (vesa-matti.sarenius (at) oulu.fi).