(Poistunut julkaisusta)

Uniflexin Pohjanmaan kesätyöpaikat 2020
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2020

Uniflexin Pohjanmaan kesätyöpaikat 2020

Kesäduunia hakemassa?

Uniflexin asiakasyritykset tarjoavat tänäkin kesänä kivoja erilaisia projekteja tuotannon, logistiikan ja myymälän tehtävien parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, sijaitsevat Kokkolan seudulla ja Pietarsaaren seudulla.

Työtehtävät

Esimerkkejä kauttamme mahdollisesti avautuvista kesätyöpaikoista:

– Varastotyöntekijän monipuoliset työtehtävät

– Tuotantotyöntekijän monipuoliset työtehtävät

– Kassa/myyjän monipuoliset työtehtävät

Kesätöiden pituudet vaihtelevat muutaman viikon projekteista aina muutamiin kuukausiin.

Toivomme hakijoilta:

– Jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä

– Tehtävään sopivaa koulutusta

– Reipasta ja aktiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Jos olet töitä vailla ja kiinnostuit heti jostain edellä mainitusta tehtävästä, hae meille nyt!

Lisätiedot

Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.