(Poistunut julkaisusta)

Uniflexin kesätyöpaikat 2020 Uudellamaalla
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020
Kesäduunia hakemassa? Uniflexin asiakasyritykset tarjoavat tänäkin kesänä kivoja erilaisia projekteja asiakaspalvelun, myynnin, rakennusalan ja sekä logistiikan tehtävien parissa. Asiakkaamme ovat erikokoisia ja eri aloilla toimivia luotettavia ja merkittäviä yrityksiä, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Työtehtävät

Esimerkkejä kauttamme mahdollisesti avautuvista kesätyöpaikoista:

- jakeluauton kuljettaja
- raskaan kaluston asentaja
- LVI-asentaja
- kunnossapitoasentaja
- asiakaspalveluneuvoja
- etämyyntityö
- projektisihteeri

Kesätöiden pituudet vaihtelevat muutaman viikon projekteista aina muutamiin kuukausiin.

Edellytykset

Toivomme hakijoilta:

– Jonkin verran kokemusta vaihtelevista toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä tai logistiikan/rakennusalan tehtävistä
– Tehtävään sopivaa koulutusta
– Suomen- ja englannin kielten hallintaa (muu kielitaito plussaa)
– Sujuvia IT-taitoja
– Reipasta ja aktiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja

Jos olet töitä vailla ja kiinnostuit heti jostain edellä mainitusta tehtävästä, hae meille nyt!

Lisätiedot

Huom! Emme vastaanota kesätyöpaikkoja koskevia tiedusteluja puhelimitse. Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä ja kutsumme kuhunkin paikkaan sopivimmat hakijat henkilökohtaisesti haastatteluun. Hakemuksesi voi johtaa työmahdollisuuksiin nyt tai tulevaisuudessa!

Uniflex Suomi Oy

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.