(Poistunut julkaisusta)

Ungdomsledare
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Ungdomsledare

Työavain 3-1270-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 12.08.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 26.06.2019 kello 15:45
Sökö ungdomslokal , Övergårdsvägen 28 02360 Esbo
Sivistystoimi, Svenska bildningstjänster/Enheten Svenska bildningstjänster
Liikunta ja nuorisotyö

Tehtävän kuvaus: Svenska bildningstjänster söker en ungdomsledare till ett vikariat för tiden 12.8.2019-31.7.2020. Ungdomsledaren förverkligar tillsammans med tre andra ungdomsledare ungdomsverksamhet på svenska i Esbo. Ungdomsverksamhet anordnas i Sökö ungdomslokal och på olika ställen i Esbo för ungdomar i åldern 9-17 år. Ungdomsledarna har ett nära samarbete med bl.a. de svenskspråkiga skolorna och de övriga ungdomstjänsterna i Esbo. Till ungdomsledarens uppgifter hör att möta ungdomar i olika miljöer. Ungdomsledaren planerar och förverkligar verksamhet på svenska självständigt, i team och tillsammans med ungdomarna. Ungdomsledaren ska vara utvecklingsinriktad, flexibel och ha vilja att skapa en meningsfull fritid för ungdomarna. Vi värdesätter ett självständigt grepp i arbetet samt tidigare erfarenhet av arbete som ungdomsledare, handledning av ungdomar och av att leda grupper, t.ex. tjejgrupper eller motsvarande.


Kelpoisuusvaatimus: Lämplig högskole- eller yrkesexamen


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2335,11€ / mån
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vecka


Enheten Svenska bildningstjänster utvecklar och utvärderar den svenskspråkiga dagvården, förskoleundervisningen, grundläggande utbildningen, gymnasieutbildningen, ungdomsverksamheten, Esbo Arbis och kulturverksamheten i Esbo. Vi ansvarar för ekonomin och förvaltningen och stödjer dagvården och skolorna i deras verksamhet. Vi producerar dels själva, dels i samarbete med andra enheter och aktörer svenskspråkiga ungdoms- och kulturtjänster. Dessutom koordinerar vi de svenskspråkiga skolelevernas morgon- och eftermiddagsverksamhet. Esbo stad är en rökfri arbetsplats.

Lisätietoja tehtävästä
Specialplanerare Marika Lostedt
046 877 3203
marika.lostedt@esbo.fi