(Poistunut julkaisusta)

Ungdomsarbetsledare
Väståbolands svenska församling

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Vill du jobba med ungdomsarbete och kristen fostran i världens vackraste skärgård? Är du social och flexibel och har god organisations– och informationsförmåga? Har du intresse för ett mångsidigt junior-, ungdoms- och konfirmandarbete? Då är du rätt person att jobba som en av våra två ungdomsarbetsledare i Pargas!

Väståbolands svenska församling lediganslår en tjänst som ungdomsarbetsledare på heltid, att sökas senast 25.11.2019 kl. 16. Placeringsort i Pargas med skyldighet att tjänstgöra över hela församlingens område. Lön utbetalas enligt kravgrupp 502. Tjänstetillträde 1.1.2020 eller enligt överenskommelse.

Behörighetskrav för tjänsten är examen som ungdomsarbetsledare, socionomexamen med inriktning på ungdomsarbete. Goda muntliga och skriftliga färdigheter i svenska språket förutsätts, liksom även god förmåga i tal och nöjaktig förmåga i skrift att använda finska språket. Den som väljs till tjänsten bör vara konfirmerad medlem av den evangelisk-lutherska kyrkan. Utdrag ur straffregister bör uppvisas före anställningen.

Arbetserfarenhet, även frivilligarbete, inom kyrkans arbete med kristen fostran samt avlagda kurser inom bibelarbete med barn och unga räknas som meriter. Även innehav av körkort ses som en merit.

Förfrågningar till kyrkoherde Harry S. Backström, tfn 040 312 4411. Ansökningar riktas till församlingsrådet i Väståbolands svenska församling, Kyrkoesplanaden 3, 21600 Pargas eller harry.s.backstrom@evl.fi.