(Poistunut julkaisusta)

Unelmien työnhakija (Contact Forum 2020) - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Oletko kohta uusienuramahdollisuuksien edessä oleva opintoja viimeistelevä tai kentieskesätyöpaikkaa etsivä opiskelija? Etsimme sinua, sinun kysymyksiäsi sekämielellämme kuuntelemme pohdintojasi työnhakuun liittyen. 

Avaat meilletyypillisiä työelämään sukeltamiseen liittyviä pohdintojasi. Olet etsimämmetekijä, jos sinua askarruttaa palkkatoive, itsensä brändääminen, omanosaamisesi paketointi tai mikä tahansa työelämään ja ensimmäiseen työpaikkaanliittyvä kysymys. Sinulla on kenties jo ensimmäinen versio CV:stä taiLinkedIn-profiili valmiina ja haluat sparrata näistä kanssamme.

Toivomme, ettäolet opintojesi loppupuolella oleva tekijä, joka on valmis uusiin haasteisiinkevät/kesän 2019 aikana. Kauttamme löytyy aika-ajoin myös ruutujaosa-aikaisille tekijöille, joten uskallathan laittaa hakemuksen, jos vaikkaetsit tekemistä lopputyön tai loppuvaiheen opintojen rinnalle. Sinulla on myöspalava halu kehittyä työnhakijana ja olet valmis panostamaan, jotta löydätjuuri sinulle sopivan paikan.

Haemme osaajiakansallisesti erilaisiin tehtäviin. Esimerkkejä työtehtävistä, joihin voitkauttamme tiesi löytää on erilaiset toimistotehtävät, talouden avustavat- jaasiantuntijatehtävät, myynti ja myynnin tuen tehtävät sekä yleishallinnonmonipuoliset työtehtävät.

Kaikkiinrekrytointiin ja työnhakuun liittyviin kysymyksiisi löydät vastauksen HelsinginContact Forum-messuilta Eilakaislan ständiltä nro B12. Varaa mukaan CV:si taijätä se meille etukäteen ilmoituksen hakulinkin kautta. Jos taas tutustuitmeihin vasta messuhumussa, voit jättää hakemuksesi meille perjantaihin 25.1.klo 16 mennessä.

Jos piipahdatosastollamme, onnistut vakuuttamaan meidät pohdinnoillasi ja jätät hakemuksesitähän ilmoitukseen, lupaamme kutsua sinut valmentavaan haastatteluun, jossakäymme työnhaunasiakirjasi huolella läpi. Ps. Eilakaislan kannassa on 30.000aktiivista hakijaa ja päivittäin täytämme asiakkaidemme hakuja kannastammelöytyvillä helmillä – this is a real deal!